Restricţii de tonaj pe drumul CET-ului

Restricţii de tonaj pe drumul CET-ului

0 179

De astăzi se va restricţiona traficul pentru autovehiculele de peste 3,5 tone pe str. Timişul Sec pe tronsonul cuprins între accesul spre fostul CET şi str. Fundatura Harmanului, din cauza stării precare a podului de peste Timişul Sec

De astăzi se va restricţiona traficul pentru autovehiculele de peste 3,5 tone pe str. Timişul Sec pe tronsonul cuprins între accesul spre fostul CET şi str. Fundatura Harmanului, din cauza stării precare a podului de peste Timişul Sec. Primăria Braşov aşteaptă Hotărârea de Guvern prin care artera de circulaţie să intre în proprietatea municipalităţii pentru a face reparaţii.
Traficul de peste 3,5 tone, inclusiv autobuzele RATBV, va fi deviat din Str. Timișul Sec, podul înspre CET, str. Timiş Triaj, Fundatura Harmanului. În prezent, drumul este în administrarea CNAIR; pentru a putea intra în posesia municipalităţii este nevoie de o Hotărâre de Guvern, spune Sorin Toarcea – purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.
Şi până acum exista o restricţie de tonaj, însă ea era doar pentru maşinile cu masa mai mare de 7,5 tone. Podul se află într-o stare precară, după ce, la începutul anului trecut, o parte s-a prăbuşit, fără ca administratorul drumului să facă vreo intervenţie importantă de reparaţii.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.