Restauratie fesenista! (1)

Restauratie fesenista! (1)

0 186

?


Referendumul a trecut dar in continuare politica si seceta tin capul de afis in media centrala si locala. Ar fi bine daca in Politica s-ar vobi mai putin si in tara ar ploua mai mult. Am scapa macar de seceta. Din pacate nu este asa si nici nu se intrevad semne ca s-ar schimba ceva in politica.


S-ar pune problema cine sa schimbe? Toate partidele au crosetat pe marginea schimbarii dar au ajuns sa promoveze schimbarea – schimbarii!


Este greu de crezut ca de buna voie aceasta clasa politica va face efortul sa schimbe ceva. Totul li se cuvine, totul li se potriveste perfect acum!


Toate castigurile, favorurile, privilegiile se aduna “sus”, la nivelul clasei politice! Toate costurile restructurarii, integrarii europene, jaful nelimitat si sistematizat din ultimele decenii, se deconteaza jos, acolo unde milioane de romani au ajuns doar sa supravietuiasca. Parasirea propriilor case si a familiilor, plecarile la munca in vestul Europei nu se fac de voie ci de saracie, de lipsa unor locuri de munca sau a vreunei perspective locale, romanesti.


Se fac si se desfac aliante. PD-ul scoate din “program” ura, ordinul catre membri si decizia de a nu colabora cu PSD. Este un semn!


Izgonit de PNL de la Guvernare, PD-ul ar face totul sa se agate din nou de PUTERE! Daca o “pace” cu PSD-ul il va readuce la mierea guvernarii, sigur ca va face pasul. Au experienta in domeniu, au trecut de la socialismul fesenist de stanga la popularismul european de dreapta.


Daca presiunile de la Cotroceni se vor inteti, revansard focalizate pe eliminarea tuturor celor care l-au mazilit (vremelnic) din scaunul de presedinte, vom asista vrem nu vrem, la restauratia fesenista din anii ‘90!


Va dati seama ce se va intampla cu Scripcaru, inegrit ca asfaltul, de injuraturile ?de pana ieri ale varfurilor PSD-iste de pe Baritiu, pe care va trebui sa le “primeasca” : Nita Constantin, Mihai David sau Otilian Neagoe?


La jumatatea acestei saptamani, Nita Constantin ii facea o vizita, “colegiala” (la C.J.) ?liberalului Cancescu! O fi ultima?


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.