Reprosuri liberalo-democrate

Reprosuri liberalo-democrate

0 97

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu a apreciat ca fiind „o rautate” faptul ca nu municipalitatea nu-i permite sa vanda Spitalul Marzescu si ca este tergiversat procesul de transformare a Compania Apa in operator regional. Primarul George Scripcaru a aratat, insa, ca unitatea medicala este in patrimoniul municipiului, iar in cazul regiei de apa trebuie clarificata situatia juridica, deoarece retelele si sediile acesteia sunt pe teritoriul orasului.


?


Cancescu sustine, insa, ca Spitalul Marzescu va fi vandut „orice s-ar zice” si a precizat ca blocarea acestei actiuni reprezinta „o rautate” din partea PD, referirea fiind la faptul ca primarul George Scripcaru (care prezideaza filiala democrata) a anuntat si a prezentat recent documente care atesta ca unitatea medicala este in patrimoniul municipiului. Cu banii obtinuti pe spital, edilii judetului doreau sa achite avansul la realizarea unei unitati spitalicesti clinice judetene.


Legat de revocarea asocierii municipalitatii cu CJ pentru reabilitarea Aleii Tiberiu Brediceanu, Cancescu a anuntat, in calitate de lider al PNL Brasov, ca va propune sanctionarea celor trei consilieri locali liberali, Paul Becheanu, Carmen Tanasescu si Gheorghe Floroi, care luni, la sedinta de plen, au votat alaturi de democrati in favoarea revocarii deciziei amintite.


Un alt repros al liberalului la adresa conducerii Primariei Brasov a fost ca edilii municipiului tergiverseaza demersurile privind transformarea regiei de apa in operator regional si a reclamat ca un prim efect va fi pierderea unor fonduri de 110 milioane de euro.


Fata de aceasta chestiune, primarul George Scripcaru a sustinut in urma cu o saptamana ca juristii si economistii Primariei sunt in faza finala de elaborare a unor documente necesare schimbarii statutului regiei. Insa, primarul a aratat ca 80% din patrimoniul regiei, respectiv retelele si sediile administrative sunt pe teritoriul orasului.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.