Replica Elenei Basescu la parcarea neregulamentara

Replica Elenei Basescu la parcarea neregulamentara

0 216

Elena Basescu, dulcea progenitura a lu’ taticu’ marinar siacuma, ajuns comandant de tara, a si fost sfatuita ce cotite sa bage in legatura cu parcarea automobilului propriu in loc nepermis. Daca imediat dupa constatarea faptului de catre un trecator anonim, numit Jan, si postarea pe Realitatea TV, Elena Basescu fiind contactata de reporterii acestui post refuzand orice comentariu si inchizand telefonul, iata ca acuma a gasit si basmul potrivit imprejurarii:maºina se afla in pana, iar luminile de avarie erau pornite.
Ciudat cum tocmai o asemenea limuzina si la un asemenea nivel – tipa este fata presedintelui tarii, nu? – ramane in pana! Mie mi se pare imposibil, singura pana posibila fiind „pana prostului”, adica lipsa de combustibil. Iar din poza nu rezulta ca luminile de avarie erau aprinse. Dar, in sfarsit, ce tot avem cu biata fata?
„Este evident ca incercati sa creati un subiect care nu exista, de fapt. Masina se afla in pana, dupa cum reiese si din fotografia pe care o aveti dumneavoastrã. Iar luminile de avarie erau pornite. Si acest lucru se poate observa din fotografie”, a declarat Elena Bãsescu in replica la imaginile prezentate de Realitatea TV.
Cum de saraca prostuta nu a aflat ca, atunci cand fotografiezi o masina aflata oprita undeva, pe strada sau aiurea, nu poti baga in poza si faptul ca s-a paradit cutia de viteze sau cardanul sau vreo planetara, sau chiar lipsa de carburanti? Cuvintele fatucii sunt pentru prosti sau neavizati. Dar noi nu suntem cu totii prosti sau neavizati. Iar luminile, in imaginea postata, nu par aprinse.
Si acest exemplar vrea sa ne reprezinte tara la Bruxelles? Pacat ca telespectatorul care a facut poza nu a avut rabdare sau timp sa vada cine si cum pleaca cu respectiva masina, avand numarul de inmatriculare B – 07 – EBA. Ce ar mai fi avut de spus, in replica, „printesa” pedelista?
Dupa cum se stie, miercuri, un telespectator Realitatea TV a trimis la rubrica „Martor ocular” imagini cu masina Elenei Basescu parcata neregulamentar in zona Dorobanti, din Bucuresti.
Sau domnisoara Elena Basescu sufera si ea, din cine stie ce motive, de astenie de primavara?

Dar, pentru ca Elena Basescu a implinit ieri 29 de ani, iata urarile „Academiei Catavencu”, exprimate cu aceasta ocazie:
Astazi, 24 aprilie, este o zi mare pentru tara, pentru romani si pentru Bamboo: Elena Basescu, intaia fiicã a neamului, implineste 29 de primaveri. Cine ar fi crezut? Cine s-ar fi asteptat? Nimeni, in afara de noi.
Cum Andrei Duban a crescut cam mare si, in plus, a prins si obiceiul de a pretinde diverse sume banesti pentru prestatiile actoricesti, am zis s-o comitem fara ajutor calificat. Ne-a iesit aceasta oda, pe care o inchinam Elenei Basescu, in sanatatea ei, a tatalui ei si a tuturor oamenilor muncii care astazi, nemaiavand servicii, sarbatoresc. La mulþi ani!
Amanunte despre oda gasiti pe www.catavencu.ro.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.