Repartitoarele in culpa

Repartitoarele in culpa

0 74

Datorita sumelor exagerate care se pretind la plata pentru incalzirea locuintelor in sistem centralizat, multi brasoveni au strans putintel cureaua? altor necesitati si si-au montat repartitoare pentru a-si putea corela cantitatea de caldura data de calorifer cu cea aflata in portofel.


Daca in anii trecuti repartitoarele s-au dovedit a functiona, in marea lor majoritate, normal, in iarna aceasta au luat-o razna in defavoarea platitorilor de caldura. Si nu doar la cativa, acolo, sa zici ca sunt exceptiile care sa confirme o buna functionare, ci la majoritatea posesorilor de repartitoare, facturile ajungand la sute de lei pe decembrie, chit ca cei cu venituri mici si foarte mici au inchis in mare parte a timpului caloriferele si au mai pus ceva haine pe ei, ca pe vremea lui Ceasusescu.


Acest lucru nu a putut sa starneasca decat nemultumire si ingrijorare. Astfel multi cetateni, ingroziti ca nu o mai scot la capat cu banii si ca nu mai au ce pune pe masa, s-au adresat Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului.


Conducerea acestei institutii a declarat ca va incepe o verificare la firmele care se ocupa cu montarea si citirea repartitoarelor pentru a vedea unde este buba, caci, cum am mai aratat, prea sare in ochi numarul mare de nemultumiti, neexistent in anii trecuti.


Sa speram ca va fi o adevarata verificare la sange si ca se va stopa aceasta anomalie, care poate fi numita fara nicio retinere furt pe fata din buzunarele oamenilor.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.