Reparatii generale pe ruta de cale ferata Predeal – Campina

Reparatii generale pe ruta de cale ferata Predeal – Campina

0 71

Bucurestiul se indeparteaza de Brasov. De ce se intampla acest lucru? DN 1 a devenit de mult impracticabil din cauza infrastructurii deplorabile si din cauza aglomeratiei infernale care transforma un drum de 2 ore si jumatate in 4 ore si chiar mai mult, in functie de situatie.
Trenul parea unul dintre mijloacele de deplasare cele mai rapide si mai sigure. Se pare ca si acest mijloc de locomotie va fi mult incetinit. Cauzele : repararea caii ferate pe ruta Campina – Predeal. Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA are in vedere constructia de noi poduri feroviare pe acest traseu. Lucrarile de reabilitare si consolidare vor rari drastic numarul trenurilor care vor circula pe aceasta ruta. Se doreste adaptarea liniilor de cale ferata pentru atingerea unor viteze de 160 km/h pentru trenurile de calatori si 120 km/h pentru cele de marfa.
Consortiile care se vor ocupa de reabilitarea podetelor este format din firmele Arcada Company SA & Constructii Feroviare SRL si SC Vega ?93 SRL. Valoarea lucrarilor se va ridica la aproximativ 60 de milioane de euro, iar perioada estimata pentru finalizarea acestora este de 28 luni cu o perioada de garantie de 24 luni.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.