Renault face la Pitesti masini pentru germani

Renault face la Pitesti masini pentru germani

0 173

Angajatilor de la Uzinele Renault-Dacia de la Pitesti le-au revenit zambetele de fata. Acest lucru se datoreaza faptului ca cererea de autovehicule Renault a crescut spectaculos in Germania, iar grupul a fost nevoit sa majoreze productia uzinelor de la Pitesti si Flins, Franta, pentru a acoperi comenzile de modele Clio, Twingo, Sandero si Logan. Anuntul a fost facut de catre directorul operational al constructorului auto, Patrick Pelata.
In Germania, grupul inregistreaza o „crestere enorma. Problema este livrarea de modele Clio, Twingo, Sandero si Logan”, a spus oficialul Renault.
Cresterea vanzarilor este stimulata de primele oferite de anumite state la casarea unui automobil vechi si achizitia unuia nou. In Germania, prima de casare este de 2.500 de euro. Totodata, producatorul auto francez intentioneaza sa depaseasca tinta stabilita pentru anul 2009, de a reduce stocurile de autovehicule.
Directorul operational al Renault a reiterat angajamentul constructorului de a nu inchide nicio fabrica din Franta pe o perioada de circa cinci ani, potrivit angajamentului asumat la primirea unui credit guvernamental de trei miliarde de euro de la autoritatile franceze.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.