Remus Truica si Dan Andronic, audiati toata noaptea la DNA Brasov

Remus Truica si Dan Andronic, audiati toata noaptea la DNA Brasov

0 359

Omul de afaceri Remus Truica, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase a dat azi-noapte declaratii la DNA Brasov intr-un dosar privind retrocedari ilegale, dupa ce procurorii i-au perchezitionat domiciliul. La audieri a fost adus si fostul consilier al lui Calin Popescu-Tariceanu, dar si Dan Andronic, patronul Evenimentului Zilei. Printul Paul Lambrino, aflat in drum tot spre DNA Brasov, a facut un popas la Spitalul din Ploiesti, unde a fost internat dupa ce i s-a facut rau in duba mascatilor

Omul de afaceri Remus Truica, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase a dat azi-noapte declaratii la DNA Brasov intr-un dosar privind retrocedari ilegale, dupa ce procurorii i-au perchezitionat domiciliul. La audieri a fost adus si fostul consilier al lui Calin Popescu-Tariceanu, dar si Dan Andronic, patronul Evenimentului Zilei. Printul Paul Lambrino, aflat in drum tot spre DNA Brasov, a facut un popas la Spitalul din Ploiesti, unde a fost internat dupa ce i s-a facut rau in duba mascatilor.
Primii care au ajuns la DNA Brasov in cursul zilei de ieri au fost Marius Marcovici, fost consilier al lui Calin Popescu-Tariceanu, si Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact. Cei doi au fost ridicati cu mandat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiati la sediul DNA Brasov.dan andronic
Prejudiciul estimat in dosarul lui Remus Truica, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase, s-ar ridica la 136 de milioane de euro. Procurorii au efectuat noua perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-o actiune care vizeaza fapte de corupție comise in perioada 2006 — 2015. Si Dan Andronic, patronul Evenimentului Zilei, a fost audiat la DNA Brasov, in dosarul lui Remus Truica, dupa ce a fost ridicat cu mandat de la Bucuresti. Ieri, in drum spre Brasov, unde urma sa fie audiat in acelasi dosar, Printul Paul Lambrino a acuzat probleme cardiace, motiv pentru care a fost internat la Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean Ploiesti.
Printesa Lia le-a explicat jurnalistilor ca, din cauza tensiunii si pe fondul afectiunilor, sotul sau a colapsat in duba in care fusese imbarcat la Bucuresti.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Brasov fac cercetari in aceasta cauza penala disjunsa din dosarul privind retrocedari ilegale de terenuri in care este judecat fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, care vizeaza savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie in perioada 2006 – 2015.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.