Remus Cernea se vrea deputat

Remus Cernea se vrea deputat

0 55

Presedintele executiv al Partidului Verde, Remus Cernea, fost candidat in turul I al prezidentialelor, a anuntat sambata ca va candida pentru Camera Deputatilor, la alegerile care vor avea loc pentru ocuparea postului de deputat ramas vacant dupa numirea lui Bogdan Olteanu in functia de viceguvernator al Bancii Nationale.
“Anunt oficial ca pe data de 17 ianuarie voi candida in Colegiul 1 din Sectorul 1 pentru Camera Deputatilor. Atunci se vor organiza alegeri parlamentare anticipate, avand in vedere faptul ca Bogdan Olteanu a vacantat postul de deputat prin plecarea, in calitate de viceguvernator, la BNR”, a declarat sambata Cernea, in cadrul unei conferinte de presa.
Este bine ca omul incearca. E tanar, il duce mintea, din cate s-a putut vedea in campania electorala prezidentiala si inca nu este gras ca multi deputati, care abia au loc in scaunele din sala, semn ca mintea i-ar putea umbla normal. Pe deasupra mai este si un fel de ecologist si ar trebui sa-si pastreze, cel putin pentru inceput, gandirea curata. In caz de reusita ramane de vazut daca vanturile politichiei il vor indoi intr-o parte sau alta.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.