Remus Borza. încă parlamentar de Brașov, demis de premierul Viorica Dăncilă...

Remus Borza. încă parlamentar de Brașov, demis de premierul Viorica Dăncilă din funcția de consilier la mai puțin de două săptămâni de la numire!

0 190

Premierul Viorica Dăncilă îl demite pe consilierul său economic, Remus Borza, după declarațiile acestuia privind reducerea numărului de bugetari și de ministere, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.
Sursele citate au precizat că Viorica Dăncilă a luat decizia ca urmare a ieșirilor publice ale consilierului său economic, Remus Borza.
Acesta a avansat sâmbătă, într-o intervenție telefonică la un post de televiune, ideea unei noi ordonanțe care să modifice celebrele OUG 114/2018 și OUG 19/2019.
În context, Borza a vorbit și de o reducere a numărului de bugetari și o scădere a numărului de ministere. „Am crescut veniturile în sectorul bugetar, cred că suntem singura țară din lume care plătește mult mai bine salariații din sectorul public decât pe cei din sectorul privat.
Trebuie să gestionăm 800.000 de bugetari, am gonflat foarte mult administrația. Și la Guvern trebuie să mai reducem din ministere. E mai eficient, mai rămân bani să facem și o fabrică în România”, a spus Borza, la Antena 3.

Borza, „a pus ochii” și pe PSD-iștii ceva mai vechi ca el (s-a inscris in PSD luna aceasta). El a spus, vinerea trecută, că PSD are nevoie de o garnitură nouă de comunicatori și nu se poate reinventa cu personaje precum Rodica Nassar, Octav Cozmâncă, Mircea Geoană și Adrian Năstase.
Remus Borza a înșirat și câteva nume de sociali democrați cu care PSD ar trebui să iasă în față.
Cand va apare pe la noi, e parlamentar de Brasov (avea un birou deschis pe str. N. Bălcescu), ales pe listele ALDE (demis cu ocazia sustinerii Guvernului Grindeanu), să ne spună la ordinul cui a acționat până acum.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.