Reluarea procedurii de achiziţie electronică pentru asigurarea serviciilor de navigaţie aeriană, la...

Reluarea procedurii de achiziţie electronică pentru asigurarea serviciilor de navigaţie aeriană, la Aeroportul Internaţional Braşov

1 90

Consiliul Judeţean Braşov a reluat procedura de achiziţie electronică pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate privind asigurarea serviciilor de navigaţie aeriană ANS la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav. Ofertele pot fi depuse până în data de 9 iunie 2020, ora 15:00.

Procedura a fost reluată, în urma rezilierii contractului încheiat la sfârşitul anului trecut cu firma Teche Construct Solutions SRL.

Potrivit informaţiilor furnizate de Alexandru Anghel, directorul executiv al Direcţiei Implementare AIBG din cadrul Consiliului Judeţean Braşov, reluarea procedurii de achiziţie s-a făcut cu menţinerea aceloraşi condiţii de participare, care permit înscrierea în competiţie a firmelor cu experienţă internaţională în domeniul navigaţiei aeriene.

Procedura a fost reluată ca urmare a rezilierii contractului cu câştigătorul licitaţiei pe care am desfăşurat-o anul trecut, reziliere motivată de faptul că acesta nu a înţeles să-şi îndeplinească obligaţiile contractuale. Este vorba despre rezilierea contractului cu asocierea de firme cu subcontractanţi internaţionali, în care liderul de asociere, partea română, nu a reuşit să gestioneze relaţia cu partenerii străini, contractul derulându-se fără implicarea experţilor internaţionali declaraţi în cadrul procedurii de atribuire, situaţie de neacceptat. Echipa din cadrul CJ care gestionează acest contract a depus eforturi pentru rezolvarea situaţiei create, cu urmărirea în permanenţă a încadrării în clauzele contractuale şi în cerinţele legale.  Avem în continuare sprijinul ROMATSA pentru derularea acestui proiect şi ne concentrăm în perioada următoare să accelerăm implementarea proiectului”, a declarat Alexandru Anghel.

D.D.

COMENTARII

  1. Bai,voua nu va e rusine? O sa bateti recordul mondial in domeniul …amanarilor!!
    Cati bani ati tocat pana acum,cu asemenea LICITATII si…reluari de licitatii?
    Care e diferentza intre „Cancescu -pacalici”si Vestea mincinosul?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.