Reintroducerea tramvaiului in Brasov

Reintroducerea tramvaiului in Brasov

0 91

Ca interesele Regiei Autonome de Transport Brasov sunt impletite cu noduri marinaresti de cele ale Primariei nu mai trebuie sa fie explicat. Este un fapt arhicunoscut. La fel cum se stie ca interesul poarta fesul.


Daca in alte parti ale lumii civilizate tramvaiul devine un mijloc de transport in comun tot mai mult utilizat datorita poluarii reduse, in Brasov linia de tramvai a fost desfiintata. Pentru ca asa a visat intr-o noapte de taina cu pitigoii primarul Scripcaru.Pitigoii i-au ciripit ce sa spuna prostilor si astfel a ajuns fieraria de la tramvai pe mana unor tigni de prin Moldova, luand apoi directia fier vechi. Si a fost destul fier, nu doar a cincea roata de la caruta.


Mai nou, in stilul in care lucreaza, Scripcaru vrea sa bage linia de tramvai la loc. Va gasi el cum sa motiveze bazdagania.


Ciudat ca apare acest alt circ cu alta distractie din bugetul local. Si sunt sigur ca licitatia pentru (re)montarea liniei de tramvai se va face atat de transparent incat trecatorul pe langa viitorul santier va afla abia atunci cine a castigat licitatia, citind ce scrie pe utilaje, dar fara sa stie cum s-a ajuns acolo si cat va costa.


Si uite cum se mai cimenteaza un mal de piscina din ograda vilisoarei proprii !


Si pentru ca tot vorbim de transportul in comun, ce atatea lamentari in legatura cu vreun deficit sau nu stiu ce datorii? Pai RAT Brasov traieste boiereste numai daca ne gandim ca toate mijloacele de transport in comun sunt manjite cu fel de fel de reclame pentru care se incaseaza bani bunicei.


Oare de ce se cred unii mai destepti decat prevede bunul simt?


?


Dan Bota ?????

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.