Reintoarcerea zeilor

Reintoarcerea zeilor

0 78

Tot mai des apar pe cerul Romaniei,in ultima vreme,obiecte zburatoare ce nu pot fi identificate. Stranii si neconfirmate ca fenomene meteorologice par sa caute ceva lasat pe pamant cu mii de ani in urma. Civilizatii construite candva de fiintele altor lumi, apoi distruse de vrerea viermilor pamanteni,lasati,din cine stie ce motive, sa se descurce cu invataturi prea inalte pentru capacitatea de intelegere a fortei.
Recent s-au aratat pe deasupra Sibiului – si au fost filmate de un amator ,prezentand imagini edificatoare – noua asemenea obiecte zburatoare, intr-o formatie clara,gen cruce,trecand pe firmament de la stanga la dreapta,apoi disparand.
Radarul aeroportului sibian nu a consemnat,in acel timp, obiecte zburatoare pamantene prin zona,dar nu a semnalat, pe ecrane,aparitia acelor ciudatenii.
Se stie ca muntii Romaniei au prezentat arheologilor urme de inexplicabile intamplari ale unui greu de precizat trecut. Insusi statul dac a dovedit, prin conceptia de viata a cetatenilor sai,deosebiri fata de organizarea altor popoare,mai ales in credinta. Ca sa nu mai amintim de basmele populare romanesti, in care poti zbura ca vantul – aproape viteza sunetului – sau ca gandul – ceva depasind viteza luminii.
Sa ne miram ca se intorc zeii?
Daca in alte parti ale lumii apar din trecuturi tot felul de constructii si amenajari ciudate,irealizabile,multe dintre ele, chiar si cu tehnica actuala, la noi in tara ele nu apar atat de pregnante,dar nici peisajul si insusi felul de a fi al omului nu a suferit acele modificari din alte parti ale globului,cauzate de modernizari in inteles prea simplu.
Iar aceste nave,neidentificate si neidentificabile inca,de unde putem noi sti ca nu sunt, de fapt, zburatori plecati cu mii de ani in urma de pe o Terra mult civilizata, in fapta si comportament, civilizatie disparuta apoi din cauza neatentiei umane sau a naturii? Iar acesti reintorsi acasa cauta un loc mai linistit pe o planeta stiuta de ei altfel, dar acum crucificata de razboaie si rautati.
Poate nu vom mai avea de asteptat multa vreme pentru un contact pacificator si depoluant in sens fizic si moral.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.