Reglare de conturi sangeroasa intre doua bande de motociclisti din Texas.

Reglare de conturi sangeroasa intre doua bande de motociclisti din Texas.

0 474

Nouă persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite duminică, într-un schimb de focuri între grupări rivale de motociclişti la un restaurant Twin Peaks Sports Bar and Grill din Waco, în Texas, relatează CNN.

Totul s-a intamplat langa cunoscutul restaurant, iar motociclistii s-ar fi luat la cearta de la locurile de parcare. De la cearta, s-a trecut la incaierare, iar in scurt timp au aparut cutitele si armele de foc. Pana la sosirea politistilor, la prima strigare, 8 motociclisti erau deja morti, iar un al noualea a murit la spital. Alti 18 au fost raniti si cateva zeci de suspecti au fost arestati. Peste 100 de arme au fost recuperate de politisti de la locul crimei.
In timpul schimbului de focuri, oamenii din restaurantul din apropiere s-au adapostit pe sub mese si in camera frigorifica. In afara de motociclisti, nimeni nu a fost ranit.
Mai multi politisti au fost tinta tirurilor. Cu toate acestea, politia din Waco a informat pe contul sau de Facebook ca niciun membru al fortelor de ordine nu a fost ranit.
Zona unde a avut loc macelul a fost inconjurata de politia care a cerut locuitorilor riverani sa pastreze distanta. Mai multe persoane inarmate au fost arestate.
Va rugam sa evitati centrul comercial Central Texas Market, pentru ca zona nu este in siguranta. Politia continua sa aresteze indivizi care vin la fata locului inarmati”, a precizat politia din Waco, pe Facebook.
Waco, un oras din sudul Texasului, are 129.000 de locuitori. In 1993, a fost scena unui asediu de 50 de zile dupa schimburi de focuri intre membri ai unei secte si FBI, soldat cu un incendiu in care si-au pierdut viata 74 de persoane.

Dar asta a fost odata…Acum cearta, care a izbucnit în restaurantul Twin Peaks şi s-a extins în parcare, a degenerat, de la bătăi cu pumnii şi picioarele la folosirea armelor de foc ! “În experienţa mea de aproape 35 de ani, aceasta este cea mai violentă şi înfiorătoare scenă cu care am avut de-a face”, a spus purtătorul de cuvânt…al restaurantului. Ca asa este”polyticall correct” intr-o democratie,sa nu vorbeasca toti. Motocicliştii au mai tras unii asupra altora şi asupra poliţiştilor, care au ripostat.Ca de-aia au fost prea multe victime;de regula pierderile erau mult mai mici!

Suntem frustraţi? Intrebam ca europeni , desigur ca intr-o tara care galgaie de democratie si de drepturile Omului,urmasii de vacari se bat in pistoale ca in urma cu 200 de ani!. „Pentru că noi credem că restaurantul ar fi putut face mai mult pentru a împiedica acest lucru”, a declarat conducerea restaurantului intr- un Comunicat de presă în care afirmă că examinează serios circumstanţele incidentului armat.

Pentru a scăpa de violenţe, unii clienţi şi angajaţi ai restaurantului s-au ascuns în camera frigorifică, potrivit postului KWTX, afiliat CNN. Potrivit postului, au fost confiscate peste 100 de arme, iar poliţia din Waco a anunţat că aresta în continuare persoane înarmate care soseau la restaurant.

Si nici pomeneala de ISIS..

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.