Regia Autonoma de Transport Brasov are call center

Regia Autonoma de Transport Brasov are call center

2 591

Brasovenii pot afla la numarul de telefon 0368.800.600 informatii despre planul tarifar, trasee, orarele de circulatie dar si despre modalitatile de achizitie si validare a calatoriilor prin sistemul electronic de tiketing

Brasovenii pot afla la numarul de telefon 0368.800.600 informatii despre planul tarifar, trasee, orarele de circulatie dar si despre modalitatile de achizitie si validare a calatoriilor prin sistemul electronic de tiketing.
Pe masura ce implementarea proiectului de Management informatizat al sistemului de transport in comun va inregistra noi etape, operatorii din call-center vor oferi informatii mai detaliate despre utilizarea si functionarea titlurilor de calatorie nou introduse, precum si despre modul efectiv de utilizare al noului sistem de e-ticketing.
Activitatea operatorilor telefonici ai RAT Brasov se va desfasura zilnic, intre orele 7.00 – 16.00. In afara acestui interval sesizarile sau cererile de informatii urmeaza sa fie inregistrate si, in cel mai scurt timp posibil, solutionate.
Apelurile la numarul de telefon 0368.800.600 sint taxate la tariful obisnuit al retelei din care se face apelul. Regia mai pune la dispozitia calatorilor si adresa de e-mail comunicare@ratbv.ro, adresa ce este destinata exclusiv depunerii de sesizari si reclamatii referitoare la activitatea de transport public de calatori in municipiul Brasov. Aceasta adresa de e-mail va fi singura la care se pot transmite petitiile in format electronic.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.