Reghe este suparat pe Rocha

Reghe este suparat pe Rocha

0 198
Laurentiu Reghecampf antrenorul echipei Steaua Bucuresti, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a fost dezamagit de ultimele evolutii ale atacantului brazilian Adi Rocha deoarece acesta nu a evoluat la capacitate maxima.
"Am fost dezamagit, am spus-o si dupa meciul cu Copenhaga. Sunt de acord ca un jucator sa joace mai slab, dar nu voi fi niciodata de acord cu un jucator care nu isi doreste sa alerge, sa faca tot ce tine de el din punct de vedere fizic pentru a-si ajuta echipa. Nu o sa fiu niciodata de acord cu un jucator care intra pe teren si se face ca joaca", a spus Reghecampf.
Laurentiu Reghecampf este deranjat de faptul ca Rocha este surprins in pozitie de ofsaid de prea multe ori in timpul unui meci. "Am avut o discutie cu Adi, stie ce vrem noi de la el si cu siguranta in urmatoarele meciuri va avea o alta atitudine. Ne intrebam si noi de ce e prins atat de mult in ofsaid. Am vorbit cu el, l-am intrebat. Adi e un atacant clasic, un numar 9. Adi isi doreste foarte mult sa dea goluri si este surprins de foarte multe ori in ofsaid si nu e un lucru normal. Trebuie sa lucreze foarte mult la acest lucru si la urmatoarele meciuri sa joace mai bine", a completat Reghecampf.
Tehnicianul stelist a precizat ca, in ciuda faptului ca au fost surprinsi in stare avansata de ebrietate, jucatorii Stefan Nikolici si Gabriel Matei s-au pregatit foarte bine.
"Eu presupun ca nu au fost afectati, probabil ca le-a fost foarte greu a doua zi cand s-au trezit, dar afectati nu au de ce. Sunt doi jucatori importanti, tineri, care au gresit, dar sunt sigur ca duminica seara vor fi suta la suta pregatiti sa joace.
Cu Nikolici si Matei nu am avut niciun fel de probleme, ei s-au pregatit tot timpul foarte bine, probabil ca in sufletul lor vor fi mai motivati, vor sa arate ca a fost un accident si vom profita si noi de acest lucru", a spus Reghecampf, care a adaugat ca mijlocasul Cristian Tanase si-a revenit dupa accidentarea care l-a facut indisponibil pentru meciurile echipei nationale cu Turcia si Olanda.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.