Regele tiganilor, Cioaba, viseaza

Regele tiganilor, Cioaba, viseaza

0 154

Autointitulatul rege al tiganilor, Florin Cioaba, si-a pus la treaba ghicitoarele din trib ca sa-i interpreteze visurile avute ca urmare a unei cine grase – nu-l vedeti cata osanza are pe el, saracul? – si a ajuns la concluzia ca tiganii au pierdut posibilitatea de a avea parlamentari si ministri din cadrul etniei din lipsa de educatie..
„Avem un singur parlamentar si acela dat din oficiu. Am pierdut locurile din Parlament. Vrem sa facem educatie la oamenii nostri, sa inteleaga ca putem avea reprezentanti proprii in Parlament, dar si in Guvern. Degeaba ne milogim la toti. Voturile noastre sunt dispersate in toate partile”, a declarat Cioaba.
Dar cine nu-i lasa la scoala pe puradei? Cine ii trimite pe la intersectii si prin piete la cersit? Nu cumva parintii lor, care prefera nemunca si vaitatul discriminarii decat sa se inregimenteze in societate? De ce nu-si ajuta tiganii putred de bogati coetnicii aflati la nevoie si trebuie sa dau eu bani, din putinul meu, unor catari care, repet, nu vor sa se incadreze intr-o societate normala?
Cioaba a mai adaugat: „Romii si-au dat votul tuturor partidelor, contra unor sume de bani, chiar si pentru euro, dar si pentru un litru de ulei sau un kilogram de zahar“.
Da, dar asta pentru ca asa este tiganul, nu doarme linistit daca nu a cersit, a primit sau a furat ceva, chiar daca este si numai un cui. Ia nu-i da tiganului si sa vezi cum te face albie de porci!
Cioaba spera insa ca peste 10-15 ani tiganii sa aiba un candidat propriu la presedintie cu sanse reale sa conduca Romania.
Bine ar ajunge Romania intr-un asemenea caz! Prin puscarii, unde detinutii sunt in majoritate tigani, acestia le spun celorlalti in fata: ba, aici noi suntem mai multi si noi comandam.
Iar ca sa puna capac, Florin Cioaba s-a declarat public a fi un sustinator al presedintelui Traian Basescu.
Si asta spune totul. Cine se aseamana se aduna, mai ales daca averile sunt dobandite pe cai intortocheate si dubioase.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.