Regele Mihai, bolnav grav, se apropie de capatul drumului!

Regele Mihai, bolnav grav, se apropie de capatul drumului!

0 537

Oricat de mancata de carcinom este pielea regala, bolsevismul care roade epiderma lui Iliescu de decenii bune este un RMN corect al metastazei morale in care se complace toata Romanika

Regele Mihai (94 de ani) a fost supus recent unei operatii chirurgicale, avand diagnosticele „carcinom epidermoid metastazant” si „leucemie cronica”, a anuntat Consiliul Regal, reunit in Elvetia.
„Regele Mihai I a decis sa transmita urmatorul mesaj: In ultimele saptamani, am primit vestea unui serios diagnostic medical. (…) Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continue menirea si sa prezinte sfatul sau Custodelui Coroanei”, transmite secretariatul Casei Regale.

Regele Mihai I a decis sa transmita urmatorul mesaj:
In ultimele saptamani, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Aceasta situatie vine in anul in care Familia si Tara sarbatoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei si a Statului Roman modern.
Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice.
Am cerut Consiliului Regal sa-si continue menirea si sa prezinte sfatul sau Custodelui Coroanei.

Mihai R
1 martie 2016

Consiliul Regal a fost primit de Majestatea Sa Regele in dimineata de miercuri 2 martie 2016.
Conform Normelor Fundamentale ale Familiei Regale a Romaniei, Consiliul Regal ramane la dispozitia Custodelui Coroanei.
Semnat astazi, 2 martie 2016, la Morges, in Elvetia

ASR Principele Lorenz al Belgiei, membru al Consiliului Regal
ES dl Andrew Popper, membru al Consiliului Regal
Maestrul Adrian Vasiliu, membru al Consiliului Regal
Dr. Anneli Ute Gabanyi, membru al Consiliului Regal
Dl Guy Pochelon, membru al Consiliului Regal
si
Dr. Ioan Luca Vlad, secretar al Consiliului Regal

Sesiunea Consiliului Regal – 1 martie 2016

„Membrii Consiliului Regal sunt

  • Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei,
  • Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei,
  • Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Lorenz al Austriei, Principe al Belgiei,
  • domnul Andrew Popper, Seful Casei Majestatii Sale Regelui,
  • maestrul Adrian Vasiliu,
  • dr. Jonathan Eyal,
  • domnul Guy Pochelon,
  • domnul Anders Lindberg
  • dr. Anneli Ute Gabany.
  • Secretarul Consiliului este, de la reinfiintare, domnul avocat dr. Ioan-Luca Vlad, Consilier Privat onorific al Familiei Regale a Romaniei”, potrivit comunicatului.

Din componenta mai face parte si ambasadorul Mihnea Constantinescu.

Carcinomul regal si pigmentul bolsevic
Anii 90 inregistrau, pe langa alte fapte scandaloase in Romanika iliota, si cumplita rostire „Fire-ai al naibii, Majestate!”, comisa de un fost gazetar, deghizat astazi in avocat aparator al democratiei de pripas de la noi. Mai sinistra decat vorbele fostului slujbas Sergiu Andon de la oficina „Adevarul” este acum urarea travestita in mesajul parsiv transmis de Ion Iliescu, dupa anuntul ca Regele Mihai I este grav bolnav de leucemie si cancer de piele. Bolsevicul incurabil a scribalit o scrisorica cu pretinse regrete pentru suferintele fostului suveran, caruia i-a regizat o expulzare din tara si pe care l-a ars de-a lungul vremii de cate ori a putut cu fierul rosu al moralei bolsevice. Daca vorbele la vedere din ravasul iliescian incropesc ingrijorare si empatie, ceea ce ar fi vrut sa scrie de fapt Tatucul pesedist este mult mai grotesca urare „Majestate, numai in pielea Voastra sa nu fii!”.
Oricat de mancata de carcinom este pielea regala, bolsevismul care roade epiderma lui Iliescu de decenii bune este un RMN corect al metastazei morale in care se complace toata Romanika.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.