Regal de sărituri cu schiurile, sâmbătă și duminică, la Râșnov : pentru...

Regal de sărituri cu schiurile, sâmbătă și duminică, la Râșnov : pentru prima dată în România, pe Valea Cărbunării se desfășoară două etape de Cupă Mondială, la masculin

0 187

Cei mai buni săritori cu schiurile din lume vin în acest weekend la Râșnov. Baza olimpică de sărituri cu schiurile, de pe Valea Cărbunării, găzduiește sâmbîtî și duminică, două etape de Cupă Mondială la masculin, după ce, aceeaşi locaţie, i-a obişnuit pe iubitorii acestui sport cu întreceri de Cupa Mondială, la feminin.
Dacă fetele au concurat iarna, pe zăpadă, este acum rândul, pentru prima dată în România, ca spectatorii să asiste la întrecerile băieţilor, cu prilejul acestui Grand Prix
La Grand Prix-ul de la Râşnov, care se va disputa pe trambulina cu punctul de construcţie K 90, şi-au anunţat prezenţa sportivi de talie mondială, din lumea săritorilor cu schiurile. Este vorba despre campionul olimpic en-titre, polonezul Kamil Stoch, dar şi de Dawid Kubacki, Maciej Kot, Stefan Hula, Piotr Zyla (toţi Polonia), Manuel Fettner, Stefan Kofler (Austria), Roman Koudelka, Lukas Hlava (Cehia), Ryoyu, Junshiro Kobayashi, Taku Takeuchi (Japonia), Evgeniy Klimov, Denis Kornilov, Dmitriy Vasiliev (Rusia), Domen Prevc şi Anze Lanisek (Slovenia), cu toţii fiind sportivi din top 30.
În clasamentul general al Grand Prix-ului de vară FIS, pe prima poziţie este rusul Evgeniy Klimov, cu 365 p, urmat de polonezii Kamil Stoch, 300 p şi Piotr Zyla, 230 p.

Spectatorii au asigurat transportul cu autobuze la baza sportivă

Transportul către și dinspre Baza Olimpică de Sărituri cu Schiurile de pe Valea Cărbunării se va face GRATUIT.
Stațiile autobuzelor sunt următoarele:
– Str. Mihai Viteazu – Conematograful Amza Pellea
– Str. I.L. Caragiale – Dispensarul Veterinar
– Str. I.L. Caragiale – Intrarea Valea Cărbunării
– Baza Olimpică
Pe acest sector de drum autobuzele vor circula din 30 in 30 de minute :
Programul autobuzelor :
22.09.2018 – 13:00 – 18:00
23.09.2018 – 13:00 – 18:00

Atât sâmbătă, cât și duminică, priele manșe de concurs vor începe la ora 16,00 și vor fi urmate de manșa a doua și de festivitatea de premiere.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.