Reforma statului, NU inseamna sa iti distrugi propriul popor!

Reforma statului,
NU inseamna sa iti distrugi propriul popor!

0 198

Presedintele Traian Basescu este un om care uraste profesorii, care considera ca reforma statului este o problema de capriciu si de decizie personala, care calca in picioare pe oricine ca sa isi atinga scopurile pana la descumpanirea propriilor aliati, considera presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase. Intr-o postare pe blogul personal, Nastase spune ca „seful statului a simtit din nou ca este <>, spunand o suma de enormitati la RRA”, toate acestea dupa o deplasare <> in zonele cu sinistrati, unde nu l-a apostrofat nimeni.
Potrivit liderului social-democrat, seful statului ar trebui sa inteleaga ca Romania are nevoie de alegeri anticipate si ca Basescu nu poate decide guvernele, referindu-se astfel la afirmatia sefului statului, potrivit careia ar da guvernarea PSD si/sau PNL, daca cele doua partide accepta sa accelereze masurile de reforma.
„Care ar fi aceste masuri in opinia ilustrului prezident? Taieri de peste tot, impozitarea pensiilor. PSD, opinia publica si bunul simt nu vor accepta niciodata ca <> inseamna sa isi distrugi propriul popor, atunci cand setea de putere te duce pana la irational. PSD va veni la guvernare sa schimbe aceasta directie, dezavuata de aproape 90% din populatia Romaniei. Tocmai de aceea este nevoie de alegeri anticipate, pentru ca Basescu sa inteleaga ca nu el decide guvernele, asa cum facea Carol al II lea, intre doua curse prin budoarul Elenei Lupescu”, a spus Nastase.
De asemenea, liderul CN al PSD a calificat drept <> declaratia presedintelui Basescu, potrivit careia, un profesor care munceste “16 ore pe saptamana este mai bine platit decat el, care munceste 16 ore pe zi”.
„Basescu nu a spus aceste lucruri fiind prost informat si cu atat mai putin dezinformat, ci a spus-o din ura, cu speranta ca cei care considera scoala o povara, iar pe profesori ca pe niste gardieni ai unei inchisori unde nu se poate juca barbut si asculta manele toata ziua vor spune <>”, a afirmat liderul CN al PSD pe blogul personal.
In ceea ce-i priveste pe deputatul PDL Sever Voinescu si pe europarlamentarul Cristian Preda, Nastase a precizat ca cei doi, daca nu au curajul “sa recunoasca nici in ultimul ceas caracterul mizerabil al celui pe care il aduleaza, atunci sa nu mai spere la mai mult in cariera lor”.
“Nu spun ca nu vor avea functii. Spun doar ca nu vor avea prestigiu. Unii s-ar putea sa ma contrazica si sa spuna ca aceste atacuri la adresa celor pe care nu Boc i-a pus pe lista de europarlamentari sau de parlamentari, luandu-i de la Palatul Cotroceni, face parte tot dintr-un scenariu care are acelasi regizor care joaca la mai multe capete. Si s-ar putea sa aiba dreptate.
Sa vedem in toamna care dintre <> isi vor fi facut datoria, urmand sa fie sacrificati. Va fi Boc? Vor fi Videanu, Berceanu, Blaga? Vor fi <>?”, a mai spus fostul premier.

Sursa: AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.