Reflux la liberalii brasoveni

Reflux la liberalii brasoveni

0 113

Noile orientari politice a unei importante parti din familia Popa par sa nu ramana nesanctionate de catre conducerea liberalilor din Brasov. Doamna consilier ?judetean, avocat Elisaveta Popa (PNL), sotia liderului PLD Brasov, senatorul Nicolae Vlad Popa, ne comunica temerea ca va fi demisa din partid. Intr-o conferinta de presa a comunicat ca a aflat despre o sanctiune care se fundamenteaza in aceste zile impotriva sa, care va avea ca final – eliminarea sa din partid.


Aristotel Cancescu, liderul PNL Brasov, nu a infirmat informatia ba mai mult a declarat ca membrii Biroului Judetean al Organizatiei Judetene au propus excluderea din partid a consilierului Elisaveta Popa, pe motiv ca s-ar ocupa de constituirea organizatiilor locale ale PLD in judet.


Cancescu dupa ce a declarat ca „Nu este corect ca ea (Popa Elisaveta n.n.), in calitate de membru al PNL, sa faca jocurile unui alt partid”, a mentionat ca nu s-a luat in discutie si retragerea mandatului de consilier judetean.


Elisaveta Popa asteapta sa se poata pronunta asupra ?invinuirilor dupa primirea unui document scris referitor la aceasta chestiune. „Asa se procedeaza in mod legal! Voi solicita sa mi se dea un act cu tot ceea ce mi se reproseaza si abia apoi ma voi pronunta! Totusi, sa acuzi o femeie ca a facut un serviciu sotului ei este descalificant”.


Legat de calitatea din Consiliul Judetean Brasov, este firesc se nu se discute pe marginea mandatului atata timp cat conducerea PNL nu mai poate sa dispuna asupra lui in urma suspenadarii aplicarii Legii alesilor locali, aspect care da liber la o noua migratie de alesi.


“Stiu ca, de fapt, se doreste postul meu de consilier judetean si ma voi lupta pentru a-l pastra! Daca se vrea razboi, asa va fi” a mai declarat Elisaveta Popa.


Din cate se pare lupta deschisa dintre PNL si PLD s-a mutat, la Brasov, intre conducerea PNL si familia senatorului Popa. In ultima duminica, in replica, declaratiile senatorului N.V.Popa, asupra ilegalitatilor care se produc in Consiliul Judetean Brasov, maniera in care sunt cheltuiti banii publici de catre Aristotel Cancescu, “alianta” PNL – PSD in afaceri dubioase, au fost subiecte care au facut inconjurul tarii prin intermediul presei.


?


Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.