Reflexele rapide l-au salvat pe Bush !

Reflexele rapide l-au salvat pe Bush !

0 97

Presedintele Bush a devenit din ce in ce mai nepopular in Irak, cu atat mai mult cu cat mandatul sau se apropie de sfarsit, ramanand doar 37 de zile pana cand Barack Obama se va instala oficial la Casa Alba. Tratatul de securitate intre SUA si Irak expira abia in 2011, pana atunci trupe americane ramanand pe teritoriul Irakului.
Dispretul irakienilor s-a manifestat si in ultima conferinta de presa cand un reporter a aruncat cu pantofii in presedintele american. Ambele aruncari au fost extrem de exacte dar si rapiditatea cu care s-a ferit presedintele Bush este remarcabila. Daca nu ar fi avut aceasta rapiditate ambele aruncari l-ar fi lovit in cap si nu se stie cat de tare, deoarece s-au izbit puternic in peretele din spatele sau. Garzile de corp ale presedintelui si oamenii de paza au intervenit cand deja totul se consumase. Imaginea pe you-toube a facut deja inconjurul lumii.
Dupa ce a fost injurat in araba si cat pe ce sa fie lovit, Bush a avut puterea chiar sa glumeasca spunand ca „pantofii pare-se ca au fost masura 10”.
Asta da prezenta de spirit !

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.