Referendumul pentru uninominal ne costa de 47,3 milioane de lei

Referendumul pentru uninominal ne costa de 47,3 milioane de lei

0 99


Referendumul pentru votul uninominal, alias campania electorala a Partidului Democrat facuta de agentul electoral prezidential Traian Basescu, ne costa 47,3 milioane de lei, care se vor duce pe apa Sambetei.


Odata ce Guvernul si-a asumat raspunedrea pentru legea privind votul uninominal nu vad de ce romanii mai trebuie sa se pronunte. Dar presedintele era dator cu un referendum dupa cel organizat de PSD pentru debarcarea sa. Vorba ceea, unde merge mia, merge si suta, de ce sa nu prapadeasca si el niste bani doar pentru a-si trimite adulatorii la Bruxelles si a umfla muschii PD?


Dintr-un capriciu al locatarului de la Cotroceni, in aceeasi zi, aproximativ in acelasi loc, romanii isi vor alege europarlamentarii si se vor exprima vis-à-vis de votul uninominal. Unii mai ghinionisti se vor plimba de la o sala la alta pentru a se exprima, dar acolo unde va fi posibil vor fi prezente ambele sectii in aceeasi sala. Dar niciun sacrificiu nu-i prea mic pentru Base, caruia abia asteptam sa-i facem o baie de multime. ?
Cetatenii se vor putea prezenta la urne in intervalul orar 7 dimineata – 21 seara. In toata tara vor organizate? 17340 de sectii de vot.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.