Referendumul pentru familie – o cumpănă pentru neamul românesc!

Referendumul pentru familie – o cumpănă pentru neamul românesc!

Dupa multi ani de data asta merg la VOT !!!
Referendumul pentru familie, care ar urma să fie organizat pe 7 octombrie, „este o cumpănă pentru neamul românesc”, a declarat duminică seara la Antena 3 președintele PSD, Liviu Dragnea, adăugând că partidul pe care îl conduce va canaliza toate energie către acest referendum.
Dragnea a subliniat că, în pofida faptului că formațiunile de opozitie consideră că acest referendum ar avea o miză populistă, această consultare națională nu are o miză electorală.
„Pe 7 octombrie vrem să facem referendum pentru familie. Din punctul meu de vedere este o cumpănă pentru neamul românesc. Asta nu e de joacă și aici vreau să ne canalizăm toate energiile, să susținem și noi acest demers”, a afirmat Dragnea.
„Nu jucăm deloc electoral. Acest referendum este peste partide, este peste interesele electorale. Această ocazie nu trebuie ratată”, a adăugat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.
În 2015, un comitet de inițiativă format din 16 persoane a inițiat o campanie de strângere de semnături pentru revizuirea Constituției României astfel încât articolul 48, alineatul 1 să prevadă că: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.
Campania a strâns aproximativ 3 milioane de semnături.
După ce a trecut de avizul Comisiilor, proiectul cetățenesc de revizuire a Constituției pentru modificarea definiției căsătoriei va ajunge în plenul Senatului, marți 11 septembrie.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Este o cumpănă pentru neamul românesc. O ocazie care nu trebuie ratată!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.