Referendumul, între frica de homosexuali şi cea de joc politic

Referendumul, între frica de homosexuali şi cea de joc politic

2 198

Informaţi-vă înainte de a vota la referendum, pentru că aţi putea susţine un joc politic. Este avertismentul Pro Democraţia, în timp ce Coaliţia pentru Familie susţine că cei care vot vota DA vor apăra valorile tradiţionale

Informaţi-vă înainte de a vota la referendum, pentru că aţi putea susţine un joc politic. Este avertismentul Pro Democraţia, în timp ce Coaliţia pentru Familie susţine că cei care vot vota DA vor apăra valorile tradiţionale. Până la referendum, Asociaţia Pro Democraţia invită cetăţenii să se înscrie pentru a deveni observatori la secţiile de votare.
Braşovenii sunt sfătuiţi, înainte de a merge să voteze la Referendumul pentru redefinirea familiei, să se informeze, căci ar putea fi vorba despre o acţiune politică, fără legătură cu familia:
„Cetăţenii de bună credinţă care şi-ar dori din sinceritate să voteze într-un fel sau altul ar face de fapt jocul politic al partidului de guvernământ, care îşi doreşte să iasă din tulburările pe care le-a avut în ultima perioadă – trecerea acestui referendum ei ai considera-o o victorie”, spune Radu Hossu, preşedintele Asociaţiei Pro Democraţia Club Braşov
Coaliţia pentru Familie pretinde, în schimb, că votul cetăţenilor va însemna altceva. Potrivit lui Dan Florea, preşedintele Comitetului judeţean Braşov Coaliţia pentru Familie, prin vot se va clarifica în art. 48 din Constituţie definiţia căsătoriei, prin schimbarea termenului de soţi cu sintagma un bărbat şi o femeie.
Dacă Pro Democraţia Braşov consideră familia tradiţională va avea aceleaşi probleme chiar dacă referendumul va trece, Coaliţia pentru Familie pretinde că cei mici vor fi protejaţi de excesele Occidentului:
Radu Hossu spune că familia clasică din România are cu adevărat foarte, foarte multe probleme în România, de la violenţă domestică, la copii violaţi, la copii omorâţi, de care nimeni din clasa politică nu pare interesat.
Dan Florea consideră că, dacă acest referendum va trece, îi vom pune pe copii la adăpost de modificările pe care le-am văzut că au avut deja loc în vestul Europei -parteneriate civile, căsătorii între bărbaţi şi bărbaţi, adopţiile de copii de către aceste căsătorii, modificarea manualelor şcolare, în sensul de a reflecta aceste realităţi.
Înscrieri pentru a deveni observatori în secţiile de votare la Referendum se fac până în 4 octombrie, pe site-ul apd.ro. În funcţie de numărul celor înscrişi, vor fi constituite echipe de două persoane, care vor merge în câte 10 secţii de votare.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

  1. CURISTUL vifor rotar nu cedeaza. Vrea sa ne demostreze ca se poate trai si fara creier daca pui CURUL la bataie.
    Felicitari info-brasov!!! Aveti un jurnalist homasexual care da din CUR si impratie BANASINI in jurul lui. Ore, cum puteti supravietui in acest miros de hazna.
    TRAIASCA CURISTII!!!

  2. CURISTUL vifor rotar nu cedeaza. Vrea sa ne demostreze ca se poate trai si fara creier daca pui CURUL la bataie.
    Felicitari info-brasov!!! Aveti un jurnalist homasexual care da din CUR si impratie BANASINI in jurul lui. Ore, cum puteti supravietui in acest miros de hazna.
    TRAIASCA CURISTII!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.