Referendum 19 Mai –frauda fara precedent?

Referendum 19 Mai –frauda fara precedent?

0 253


Un fapt fara precedent in storia postdecembrisa a tarii se intampla in aceste momente. Urnele s-au inchis de peste 2 ore, s-au facut sondaje de opinie, dar niciun rezultat nu s-a mai facut public de la ora 17, exceptand procentul in favoarea lui Basescu 78, 1 %.NU SE CUNOASTE PARTCIPAREA LA VOT!!!!


Imediat dupa incheierea procesului de votare Basescu a iesit in public si a afirmat ca a primit cu? un milion de voturi mai mult decat in 2004. Se pare ca acest discurs a inhibat Biroul Electoral Central si Institutele de sondare a opiniei publice care, ca paralizate, nu au mai dat publicitatii nicio cifra. Toti se intreaba: 78% din cat? Cum de s-a spus 78%, cum de a spus Presedintele ca are cu un milion de voturi mai mult decat in 2004, daca nu se stie numarul voturilor valabil exprimate?


Faptul este bizar, intrucat la prezidentiale, parlamentare, locale, referendum, timp de 15 ani la inchiderea urnelor s-a dat un rezultat.


Unii considera ca este vorba despre o mare frauda, altii despre o MARE NEGOECIERE, ceea ce este cam totuna. Toti l-au lasat pe Basescu sa castige, dar si Basescu, cica de dragul poporului va lasa in pace Guvernul si Parlamentul. La discursul din Piata Universitatii, cand cei 1000 de cetateni prezenti au strigat “Jos Tariceanu”, Basescu n-a avut nicio reactie. A TACUT. In plus singur s-a laudat cu voturile PSD, PRM si UDMR. De ce a primit voturile? Nu cumva la ordin?


VREM REZULTATELE. IN NOAPTEA ASTA, NU MAINE, DUPA ALTE NEGOCIERI CU STIM NOI CINE!!!!


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.