REDUCERI la magazinele din Brasov in decembrie

REDUCERI la magazinele din Brasov in decembrie

0 51

Daca nici in luna cadourilor nu se inghesuie lumea la shopping, atunci chiar e criza! Dar, pentru a fenta un pic aceasta criza, se inventeaza tot felul de reduceri, promotii sau metode de buy-back care sa trezeasca in romanul falit un instinct de cumparator feroce.
Dupa acest principiu se ghideaza mai toate magazinele din orasele mari, cele mai vizitate fiind mall-urile si marile centre comerciale care fac adevarate parade de reduceri mai mult sau mai putin fictive.
Asa procedeaza si magazinul Unirea Shopping Center care a anuntat ca invita, din nou, lumea la „Noaptea reducerilor”. Acest al doilea maraton de cumparaturi va avea loc pe 11 decembrie, dupa ce campania a fost lansata vinerea trecuta. Totusi, sunt si ceva probleme! Conform unor discutii gasite pe mai toate forumurile de shopping (doar netu-i fruncea), in noaptea de 28 spre 29 noiembrie, promisiunea ca intre orele 22.00 si 03.00 reducerile din magazine vor fi intre 10 si 80% a atras la Unirea sute de cumparatori care au cumparat… mai nimic! Motivul? Reducerile au fost, in marea lor majoritate, fictive.
Asa ca, pentru a evita “problemele” aparute saptamana trecuta, brasovenii sunt invitati sa faca doua lucruri: sa mearga cu bani multi sau cardul plin, iar a doua propunere ar fi sa…nu mergeti!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.