Rectificare bugetara la CJ Brasov

Rectificare bugetara la CJ Brasov

0 83
Unul din semnele ca vacanta se apropie de sfarsit si in administratia judetean este tocmai agitatia alesilor, indiferent de nivel, pe la usile sefilor judeteni dupa bani. Asa este construit sistemul. Trebuie sa se stie ca si de la judet vin banii, desi ultimele guverne, galbene sau portocalii, au inventat transferul direct catre primarii. Asa ca multimea de audiente, hartii inregistrate alaturi de proiecte in stagnare sau constructori care isi asteapta banii, au lucru in comun – rectificarea bugetara.
Consilierul judetean Sebastian Gra­pa (PNL) a anuntat, intr-o con­fe­rinta de presa, ca saptamana viitoare este progra­mata o sedinta ordinara a CJ Brasov, in cadrul careia ar urma sa fie dezba­tuta si rectificata structura bu­ge­tului pe anul in curs.
Cum nu vor intra sume in plus, ci doar vom imparti saracia este vorba ca, practic, vom transfera sume dintr-un capitol in altul. Pe de alta parte vor fi supuse dezbaterii mai multe proiecte privind trecerea unor drumuri ju­de­tene in categoria celor natinoale, astfel incat sa poata fi reparate din fonduri guvernamentale, fiindca noi nu mai avem bani”, a mai declarat Grapa.
Asa ca vom avea in sfarsit, dupa mai multe luni o prima sedinta de plen cu ordine de zi extrem de incarcata, se plangea un consilier, din care nu lipseste alocarile financiare.
 
I.R.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.