Recredibilizarea PDL – schimbare a conducerii actuale!

Recredibilizarea PDL –
schimbare a conducerii actuale!

0 102

Vicepresedintele democrat-liberal Cezar Preda a declarat ca sustinatorii candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL cred ca este nevoie de o rupere de ritm si de alegerea unei noi conduceri a partidului la Conventia Nationala din mai. „Daca cei din motiunea lui Boc spun ca trebuie sa continuam, noi cei care il sustinem pe Vasile Blaga credem ca e nevoie de o rupere de ritm, de o schimbare a conducerii, pentru recredibilizarea partidului in vederea alegerilor din 2012. Si acest lucru este absolut necesar. Acum daca in cadrul Conventiei Nationale se va decide ca este bine sa continuam asa, vom vedea in alegerile din 2012 daca am facut bine sau nu”, a declarat Cezar Preda, la Teatrul National de Operea si Balet „Oleg Danovschi” din Constanta, la prezentarea motiunii lui Vasile Blaga.

Intrebat daca are cunostinta de initiativa de crestere a numarului de delegati la Conventia Nationala, vicepresedintele PDL s-a aratat nedumerit in legatura cu aceasta initiativa. „M-am mirat ca propunerea de crestere a numarului de delegati i se atribuie lui Vasile Blaga. Blaga nu mai face parte din comisia de organizare a Conventiei Nationale si cred ca aceasta propunere facuta de cei care organizeaza alegerile se va duce in BPN. Sincer va spun ca o asemenea reprezentare nu aduce beneficii unora si deservicii altora. Cu cat e mai mare reprezentarea partidului intr-o Conventie Nationala, cu atat presedintele ales cu mai multe voturi este mai puternic”, a afirmat Cezar Preda.

Cat despre perspectivele de a fi in tabara invingatorilor sau a perdantilor la Conventia Nationala, Cezar Preda a spus: „Daca este ales tot Boc presedinte, sa fie sanatos, eu nu o sa plec din partid. Pentru mine nu e o lupta impotriva domnului Boc”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.