Record auto la Brasov

Record auto la Brasov

0 140

Nu va ganditi ca este vorba de ceva rau, de vreun accident sau chiar de vreo catastrofa rutiera. A fost doar o coloana de masini de peste 2 km care a incercat sa bata un record mondial la Brasov.
Astfel, coloana de masini de peste doi kilometri s-a format sambata la iesirea din Brasov spre Sfantu Gheorghe si, repet, nu a fost vorba de vreun incident in trafic, ci pur si simplu a fost o coloana organizata si supravegheata atent de politisti. Iubitorii unei anume marci auto de provenienta asiatica – nu pot face reclama respectivei marci – au incercat astfel sa omologheze un nou record mondial.
Ca sa fie siguri ca reusesc sa participe la eveniment, cei care au in comun pasiunea pentru aceeasi marca de masina s-au intalnit la iesirea din Brasov, pe soseaua cu mai multe benzi de circulatie, deci spatiu suficient fara sa incurce circulatia – si aici numesc DN11 – cu mult inainte de ora stabilita.
Dupa ce s-au incolonat aproape 300 de masini pe mai bine de 2 kilometri ai Drumului National 11, participantii au plecat incolonati spre Bran, unde au incins o petrecere pe cinste in mirificul decor de toamna, cu mii de culori, oferit de acea zona de la poalele Bucegilor, varianta mai putin cunoscuta.
Pentru omologarea recordului, clubul care reuneste fanii marcii asiatice vor trimite la Guiness Book imagini si fotografii realizate de participanti.
Uitati, in sfarsit, o tentativa de record pentru Guiness Book in care doar participantii au investit bani, nu cum se intampla de obicei prin implicare de primarii, consilii judetene sau locale sau mai stiu eu ce asemenea, cu cheltuiala din bugete de folosit pentru probleme mult mai urgente decat cei mai lungi carnati sau alte asemenea mofturi. De aceea participantii merita toae felicitarile si succes la inscrierea in Cartea Recordurilor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.