Reclame stupide

Reclame stupide

0 63


Printre multele reclame stupide vazute pe micul ecran sau auzite pe posturile de radio – si sunt atat de tampite unele ca eu sunt hotarat sa nu cumpar respectivul produs – este una cretina rau. Asta este data pe posturile radio. Un glas care se vrea a unui taran aflat cu produsele proprii la vanzare la piata, dar care seamana cu cea a unui smecher de cartier spune ca o gasca de mafioti indigeni le cerea jumatate din castigul zilnic. Numai pronuntarea cuvantului “ castig “ si pleci cu gandul ca cel ce vorbeste nu este taran sadea, ci un precupet citadin. Taranul nu pronunta cuvantul pentru ca el nu-si poate calcula castigul decat tarziu in toamna, dupa ce si-a terminat de vandut toata productia de pe camp. Apoi vocea ne povesteste ce smecher a fost el cand a anuntat DNA-ul despre cele ce se intampla in piata. Iar acestia au organizat, vezi Doamne, un flagrant si l-au infundat adanc pe mafiot la “ mititica “. Iar noi suntem sfatuiti sa facem la fel.


Hai sa fim seriosi. Un asemenea “ flagrant “ l-ar lasa pe reclamant cu pielea pe bat. Caci Mafia, fie ea si indigena, nu glumeste. Si nu sunt prea multi cei ce vor sa se arunce in fantana cu capul inainte. Ca este necesara taierea aripilor unor organizatii de tip mafiot – de obicei formate in numar predominant din tigani – nu poate fi contestat Insa si Politia ar trebui sa ofere mai multe garantii de integritate celor ce sesizeaza fapte de coruptie.


Dar nu doresc sa deviez de la subiect. Una peste alta, reclamele sunt concepute sub orice critica. Si pe ele se cheltuiesc foarte multi bani ce ar putea fi indreptati spre scopuri mai nobile? Ce parere aveti ?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.