Reclamă!? Paraziţii” vor fi dați în judecată de sindicatele din Poliţie

Reclamă!?
Paraziţii” vor fi dați în judecată de sindicatele din Poliţie

0 82

Sindicaliştii din Poliţie vor să dea în judecată formaţia Paraziţii, – susține Mediafax – după ce trupa de hip-hop a scos recent o piesă denumită „Antimiliţie” şi pe care poliţiştii o consideră jignitoare, din cauza versurilor.

Iulian Surugiu, preşedintele SNAP, a declarat că va merge la instanţă săptămâna viitoare. Sursa citată spune că ,,Săptămâna viitoare, la Tribunalul Municipiului Bucureşti, îi vom acţiona în judecată pentru calomnie şi pentru ce mai găsesc avocaţii acolo, că nu poţi să-i înjuri pe toţi poliţiştii din ţara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greşim, dar totuşi, este foarte mult”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP)”.
Cei din Poliție mai spune că cei de la Paraziţii au exagerat de această dată, pentru că înjură şi familiile poliţiştilor.
Nu am spus niciodată că avem numai poliţişti deştepţi, frumoşi, dar nici aşa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi de toţi răniţii. Deocamdată nu ştim ce fel de daune vom cere”, a mai declarat Surugiu.

Piesa trupei Paraziţii a fost lansată recent, se numeşte „Antimiliţie” iar sindicaliști o consideră jignitoare pentru poliţişti.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.