Recicleaza pentru un zimbet

Recicleaza pentru un zimbet

0 78
Este indemnul Hospice Casa Sperantei catre toate firmele brasovene. Dupa ce si-au reciclat propriile deseuri electrice si au primit in schimb imprimate noi, angajatii Hospice s-au gandit ca in orice firma exista logistica  depasita. Datorita unui parteneriat cu o firma de profil, contravaloarea deseurilor ar putea ajuta la acoperirea costurilor ingrijirii bolnavilor incurabil.
Hospice si o firma din domeniul reciclarilor ii invita pe brasoveni sa recicleze deseurile de materiale electronice, electrice si electrocasnice pentru a contribui la alinarea suferintei pacientilor ingrijiti de fundatie. Ideea campaniei ''Recicleaza pentru un zambet'' a venit dupa ce chiar reprezentantii Hospice au adunat DEEE-urile din institutie si le-au dus la reciclat. In schimbul lor au primit 2 imprimante noi si o masina de tocat documente.
In schimbul deseurilor colectate firma de profil va dona contravaloarea lor catre Hospice „Casa Sperantei“.  Campania pornita la Brasov s-a extins in toata tara cu ajutorul firmei care se va ocupa de colectarea electronicelor si electrocasnicelor vechi.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.