Reciclarea se invata de la clasele mici

Reciclarea se invata de la clasele mici

0 85
Plastic la plastic, hartie la hartie si sticla la sticla. Picii dintr-o clasa pregatitoare au invatat de la inspectorii Garzii de Mediu cum sa colecteze selectiv deseurile pentru a proteja natura. Foarte receptivi si interesati, micii ecologisti au participat si la un concurs de colectare selectiva cu ocazia Zilei Pamantului.
Pe langa amenzi, verificari si eliberare de autorizatii, inspectorii Garzii de Mediu Brasov au fost si dascali pentru copiii unei clase pregatitoare de la Scoala Generala numarul 19. Nu au venit singuri la intalnirea cu micutii ci alaturi de Scufita Rosie jucata de o papusa de la Teatrul Arlechino.
Dupa ce Scufita Rosie le-a explicat pe intelesul lor cum se colecteaza selectiv deseurile cativa elevi mai curajosi au participat si la un concurs .
Ora de ecologie a fost organizata cu ocazia Zilei Pamantului sarbatorita anul acesta pentru a-43-a data in toata lumea. De la Beijing la Cairo, Melbourne sau Londra comunităţile de pretutindeni si-au exprimat preocupările pentru protejarea planetei.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.