Recensamant de proba in perioada

Recensamant de proba in perioada

0 99

Un recensamant de proba se va desfasura in perioada 7-16 mai 2011, in vederea verificarii masurilor organizatorice privind recensamantul populatiei si locuintelor, care se va efectua, pe intregul teritoriu al Romaniei, in intervalul 22-31 octombrie 2011, informeaza MAI. Organizarea si efectuarea recensamantului se realizeaza sub aspect tehnico-metodologic de catre Institutul National de Statistica, sub coordonarea si controlul Comisiei centrale pentru recensamantul populatiei si al locuintelor, din componenta careia fac parte presedintele, cinci vicepresedinti, un secretar si 11 membri.

In vederea desfasurarii recensamantului de proba, in fiecare judet se vor organiza sase sectoare de recensamant – trei in municipiul resedinta de judet si trei sectoare in mediul rural (1 sector in localitatea de resedinta a unei comune, un sector intr-o localitate componenta a unei comune care are retea stradala si 1 sector intr-o localitate componenta a unei comune care nu are retea stradala). In fiecare sector al municipiului Bucuresti se vor organiza trei sectoare de recensamant.

Un sector de recensamant este constituit, in medie, din 100 locuinte si circa 300 de persoane. Recensamantul de proba se va desfasura in 261 de sectoare de recensamant teritoriale si in 21 de unitati cu spatii colective de locuit din unele judete.

Presedintele Comisiei centrale pentru recensamantul populatiei si al locuintelor este ministrul Administratiei si Internelor, Traian Constantin Igas, iar vicepresedinti Vergil Voineagu – presedintele Institutului National de Statistica si Gheorghe Emacu – Secretar de Stat in Ministerul Administratiei si Internelor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.