REAPAR FILTRELE ANTIAVIARA ?

REAPAR FILTRELE ANTIAVIARA ?

0 71
??????????? Noile „vesti” aparute recent prin mass-media, despre reintoarcerea gripei aviare a bagat frisoane si printre automobilistii romani. Toti ne aducem aminte de ridicolele „filtre antiaviara” risipite pe soselele patriei si mai ales de stropirea autovehiculelor cu o solutie ce uneori lasa pete iremediabile, mai ales pe automobilele cu vopsea nemetalizata.


??????????? Ne aducem aminte si ca presa europeana de-acum cateva luni a dezvaluit ca de fapt, sperietoarea cu gripa aviara a fost o „teapa” uriasa, inventata de firma americana Gilead, aflata? in urma cu doi ani, in dificultate si care s-a „scos” astfel din faliment.


??????????? Rezultatul? Dintr-o companie ce-si dadea duhul, Gilead a trecut repede pe profit, in primul an raportand 55 de milioane USD, iar in al doilea, 161 milioane USD. Si asta dupa recuperarea unor pierderi uriase de sute de milioane!


La noi, un fost „ministru aviar”, cu nume predestinat, a bagat spaima in romani, organizand adevarate demonstratii televizate cu sacrificarea de-a valma a milioane de pasari, ajungand pana la… izolarea unui cartier bucurestean!


Nu mai vorbim ca au aparut urgent firme de apartament care, in punctele de vama ale tarii si pe principalele artere rutiere, au instalat filtre de deinfectie aviara, inregistrand profituri incredibile din stropirea cu apa chioara a autovehiculelor care intrau sau ieseau din Romania, spre hazul intregii Europe.


O agentie de monitorizare media a lansat informatia ca in perioada campaniei „antiaviara”, dl. ministru Flutur a aparut la televizor de 131 de ori si a dat peste 150 de interviuri.


Oare la apropiatele alegeri, cine se pregateste sa importe o alta gripa… non-europeana, ca sa se “dea iar pe sticla”, pe post de salvator al natiunii??


Se pare ca degeaba a plecat Flutur de la liberali; virusul publicitar a ramas tot acolo…


?


Nota


1. Nici-o fotografie nu este trucata.


2. Coloana de masini?(se intindea pe mai multi km.)?este formata in asteptarea „nevinovatei stropiri” pe DN 1, in Judetul Prahova, in apropiere de Campina.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.