Realesul Costica Nita – iarasi sef la PSD Brasov!

Realesul Costica Nita – iarasi sef la PSD Brasov!

0 100
De peste un deceniu si jumatate conducerea judeteana a PSD  a ramas in gestiunea lui Constantin Nita (de aceasta data fara mustata!!), cel care reuseste, in cumul de functii politice si administrative, sa-i tina pe social-democratii brasoveni in viata. Spunem asta pentru ca multe partide se mai regasesc doar in istorie disparand cu lideri cu tot. Iata ca si in 2013, pentru a cincea oară consecutiv, Constantin Niţă a fost reales preÅŸedinte al organizaÅ£iei judeÅ£ene a PSD BraÅŸov.
Asa cum era de asteptat, ConferinÅ£a judeÅ£eană, cu aceeasi unanimitate (se spune ca in sala erau 370 de delegati), a ales un prim-vicepreÅŸedinte – pe proaspatul senator Viorel Chiriac.
Conducerea Biroului, formata din secretarul general, 11 vicepreşedinţi şi trezorierul organizaţiei judeţene, va fi desemnata intr-o sedinta viitoare.
Nu se stie daca declaratia de vineri a noului parlamentar Emil Nita, precum ca organizatia PSD se “va intineri” cu fix 50%, s-a adeverit. Asteptam o noua iesire verbala in aceasta saptamana care sa confirme declaratia si daca s-au gasit tineri de care vorbea fostul prefect.
In ConferinÅ£a judeÅ£eană a PSD de sâmbătă Constantin Niţă le-a promis social-democratilor din conducere ca-i va parasi si ca la urmatoarele alegeri nu va mai candida.
 
Horia D.R.
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.