Real Madrid eliminata din Liga Campionilor

Real Madrid eliminata din Liga Campionilor

0 113

Miercuri seara o alta legenda a fotbalului european si mondial a parasit cea mai tare competitie intercluburi Liga Campionilor. Este vorba de spaniolii de la Real Madrid, care au fost eliminati de germanii de la Bayern Munchen.

Acest mai a debutat intr-un mod cu totul si cu totul surprinzator. La prima faza, spaniolii au pierdut mingea, prin Roberto Carlos, care i-a permis lui Salihamidzic o incursiune rapida si o centrare excelenta pentru Makaay, care nu l-a iertat pe Cassilias, deschizand scorul.
Este cel mai rapid gol din istoria Ligii. Precedentul record fusese stabilit de brazilianul lui Arsenal, Gilberto Silva, care a marcat in secunda 20 a meciului cu PSV, din 2002.
Brazilianul Lucio a „bagat” cutitul si mai adanc in rana Realului in minutul 67, ridicind scorul la 2-0. Finalul a fost marcat de o decizie suspecta a arbitrului Lubos Michel, care a acordat un penalty la un fault asupra lui Robinho, in minutul 81, nefiind clar daca infractiunea s-a petrecut in careu. Faza a continuat cu doua eliminari, Van Bommel de la gazde si Diarra de la Real, cei doi imbrincindu-se la marginea careului. Ambii aveau cite un cartonas galben, parasind astfel terenul.
Van Nistelrooy a transformat penalty-ul pentru Real, readucandu-si echipa in lupta dar totul a fost in zadar. Meciul s-a terminat cu victoria gazdelor si implicit cu eliminarea spaniolilor din Liga Campionilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.