REACTIE RAPIDA

REACTIE RAPIDA

0 160

?


?


Care mi se pare normala dupa umplerea paharului. La ei in casa italienii au inceput curatenia de toamna. Ce-i de mirare ca au inceput cu gandacii de bucatarie, aceia mai inchisi la culoare?


Ca urmare a aparut oficial “Decretul expulzarilor”. Neoficial a aparut decretul batelor si cutitelor. Ambele au inceput sa fie aplicate in paralel, primul pe baza de politisti, al doilea pe baza de mascati voluntari


Astfel, patru romani – oare ce etnie purtau pe frunte si in suflet? – au fost batuti mar intr-o parcare de la marginea Romei de vreo zece italieni cu un fel de cagule pe cap, inarmati cu bate si cutite. Ca urmare, trei dintre ei isi pun, pe patul spitalului, arhicunoscuta intrebre hamletiana. Si probabil vor urma si altii.


Se vehiculeaza o serie de idei, printre care si cea a renasterii fascismului. Tot ce se poate. Dar cu cauza acestui efect se plimba pe sub brat romanasii nostri cu sufletul faptei precum le este tenul. Rezultatul? Ceva in firea omeneasca: o suta, o mie, isi pot vedea cinstit de treaba.Dar daca unul face o belea, aia sare in ochi si blameaza existenta tuturor.


Si cum in vestitul Apus belelele sunt comise in covarsitoare majoritate de dragii nostri balaoachesi, este si normal sa fim cu totii stampilati ca atare.


Ce mai conteaza pentru Italian, francez, neamt sau englez un Enescu, un Brancus, un Coanda si altii asemenea, cand un Mailat, un Lingurar, un Caldarar ii talharesc, ii insala, le violeaza si le omoara femeile.


Omul este un animal autointitulat superior. Dar unele reactii au ramas in gena. Si, ca orice animal calcat pe coada, reactioneaza in consecinta. Si nu ar fi de mirare ca represaliile – in toata Europa apuseana – sa se extinda asupra tuturor romanilor, indiferent de fapte – bune sau rele – si de culoarea tenului.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.