RDS&RCS VINDE ENERGIE ELECTRICA ABONATILOR Tv. MAI IEFTINA CU 23 procente!!

RDS&RCS VINDE ENERGIE ELECTRICA ABONATILOR Tv. MAI IEFTINA CU 23 procente!!

0 572
Grupul de firme RDS&RCS, patronat de orădeanul Zoltan Teszari, atacă piața de energie electrică. Omul de afaceri a cumpărat şapte parcuri fotovoltaice, în mai multe zone din Transilvania inclusiv în Bihor, cu o capacitate totală de producție de 23,5 megawaţi, iar acum îşi caută piață de desfacere.
 
Grupul de firme s-a autorizat la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei ca furnizor de electricitate în aprilie 2013, iar din decembrie 2014 este trader pe piaţa de energie OPCOM, unde cumpără şi vinde curent.Regia locală de transport Oradea este primul client, încheind un contract pe un an, pentru 10.000 megawaţi/oră. Proprietar peste şapte parcuri fotovoltaice şi pe reţele de distribuţie în plină dezvoltare, Tezsari intră pe piaţa de electricitate cu un preţ mai mic cu 23% decât concurența de la Electrica.
 
În luna ianuarie angajații operatorului de comunicaţii RCS&RDS ofereau deja firmelor de pe platforma industrială din Oradea cea mai ieftină energie electrică din România.
Contractele pe un an prevăd un preţ fix de 130 lei pe megawatt, cu 23% mai mic decât cel al Electrica. Noul furnizor atacă inclusiv piaţa consumatorilor casnici. Proiectul pilot lansat în ianuarie la Oradea urmăreşte transformarea actualilor abonaţi de telefonie şi internet în clienți de electricitate.
Condiţiile în care consumatorii se pot muta la noul furnizor sunt minimale. Ei trebuie doar să aibă facturile plătite la zi şi să depună câte o copie după actul de identitate şi actul de proprietate al imobilului, iar de formalitățile de transfer se ocupă RCS&RDS.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.