RCS&RDS promite internet mobil

RCS&RDS promite internet mobil

0 155

RCS&RDS a extins la sapte numarul oraselor in care ofera servicii de internet mobil la viteze de pana la 7,2 Mbps, plecand de la gratuitate pentru abonatii la alte servicii pana la un pret de maxim 15 lei/luna (inclusiv TVA) pentru cei care vor doar acest serviciu, a anuntat joi operatorul. Fata de judetele anterioare, Timis si Bihor, RCS&RDS a extins acum serviciul in Brasov, Craiova, Constanta, Cluj si Iasi, iar pana la sfarsitul lui 2009 vrea sa extinda serviciul in toata tara.
„RCS & RDS isi propune sa aduca pana in decembrie 2009, atat clientilor rezidentiali cat si celor de business aflati pe intreg teritoriul tarii, internetul mobil cu cele mai mici preturi, Digi Net Mobil”, se arata in comunicatul RCS&RDS, singurul operator care ofera patru servicii de telecomunicatii din Romania (televiziune, telefonie fixa, telefonie mobila si internet).
Campania de extindere a internetului mobil de la RCS&RDS in orasele din intreaga tara, se va derula sub numele „Digi Net Mobil acopera Romania”, in cadrul acesteia compania urmand sa anunte pe masura expansiunii serviciului recent lansat, noile judete in care oferta este disponibila.
„Ne-am propus sa extindem Digi Net Mobil la nivelul intregii tari, pentru ca toti abonatii nostri sa poata beneficia de servicii de internet mobil de calitate la cele mai mici preturi. Abonatii nostri vor putea achizitiona Digi Net Mobil cu abonamente de 0 lei sau 10 lei, in functie de pachetul ales, iar viitorii nostri clienti exclusiv pe acest serviciu au, la randul lor, o oferta de abonament la internet mobil extrem de atragatoare, de numai 15 lei”, a declarat Ovidiu Popa, Director Comercial RCS&RDS.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.