Razvan Lucescu va semna cu Juventus Torino

Razvan Lucescu va semna cu Juventus Torino

0 129

Juventus a pierdut inca odata in campionatul Italiei, de data aceasta in fata celor de la AC Milan, apropiindu-se alarmant de zona retrogradarii. In urma acestui rezultat, oficialii torinezi l-au demis pe Luigi Del Neri si i-au inaintat o oferta selectionerului Romaniei, Razvan Lucescu.
Insa Lucescu jr. a a pus 2 condiţii.
Prima conditie pusa de Razvan Lucescu a fost ca sefii bianconerilor sa obtina cat mai repede transferul mijlocasului George Florescu, pe care Lucescu Jr. il vede urmasul lui Michel Platini pe „Delle Alpi”. A doua conditie se refera la sistemul de joc: romanul a cerut sa i se garanteze, prin contract, dreptul de a folosi permanent sistemul 6-4-0, pe care l-a testat la echipa nationala si cu care promite sa faca valuri in Serie A. Presedintele Andrea Agnelli a fost de acord cu ambele solicitari, astfel ca Lucescu a plecat incognito la Torino duminica dimineata, cu o cursa low-cost, si va semna contractul cu „Batrana Doamna” in cursul zilei. Debutul lui Razvan se va produce week-end-ul viitor, intr-o deplasare de foc la gigantul Cesena.
„Del Neri out, Lucescu la Juve!”, titreaza in editia de azi Gazzetta dello Sport, care noteaza ca Razvan are toate atuurile pentru a reusi in Italia: este fiul lui Mircea Lucescu, groparul Bresciei, a evoluat in Italia ca jucator, cateva minute, la AC Crema 1908 si este un mare admirator al „catenaccio”, pe care l-a perfectionat la Rapid Bucuresti si la nationala Romaniei.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.