Razvan Lucescu nu demisioneaza indiferent de rezultatul cu Belarusul

Razvan Lucescu nu demisioneaza indiferent de rezultatul cu Belarusul

0 88

Razvan Lucescu tehnicianul primei reprezentative de fotbal a Romaniei, este decis sa continue la echipa nationala, indiferent de deznodamantul cu Belarus.
„Nu-mi voi da demisia. Am un contract cu Federatia, cu Ionut Lupescu si cu Mircea Sandu. Daca ei considera ca trebuie sa se intimple ceva, deschid discutia”, a afirmat selectionerul legat de zvonul ca Hagi, Petrescu sau Boloni ar fi printre posibilii sai inlocuitori.
Despre meciul cu Belarus, Lucescu a afirmat ca „se intalnesc doua echipe cu stari diferite. Ei au entuziasm, noi determinare si ambitie si vrem sa trecem repede peste egalul cu Albania. Este un moment in care fotbalul din Belarus este in crestere, iar cel din Romania in coborire”.
„Toata nebunia legata de echipa nationala nu a inceput acum, dupa Albania. A fost inca de la inceput, nu am avut liniste nici inainte de meciul de la Paris. Aveam doua victorii, dar era un uragan in jurul nostru. Atunci a inceput totul. Nu e simplu sa joci in conditiile astea. Probabil ca li s-a intimplat si lui Iordanescu, si lui Piturca, probabil ca de aceea am avut o singura calificare in cinci campanii. Presiunile nu s-au facut inaintea meciurilor, ci cu o perioada mai mare inainte de partide”, a adaugat Lucescu jr.

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.