Razie pe şantierele dezvoltatorilor cu Poliţia Locală

Razie pe şantierele dezvoltatorilor cu Poliţia Locală

0 159

Lipsa panourilor de identificare, moloz aruncat la întâmplare şi materiale de construcţii depozitate în locuri nepermise. Sunt neregulile constatate de poliţiştii locali

Lipsa panourilor de identificare, moloz aruncat la întâmplare şi materiale de construcţii depozitate în locuri nepermise. Sunt neregulile constatate de poliţiştii locali în cadrul unei acţiuni de amploare pe şantierele de construcţii din Braşov.

Ultima acţiune amplă de inspectare a acestor zone s-a efectuat la începutul verii. Atunci au fost depistate nereguli privind lipsa panourilor de identificare, la majoritatea dezvoltatorilor. Recent, pe aceleaşi şantiere au fost identificate noi nereguli.

Potrivit Ancăi Lăutaru – purtător de cuvânt Poliţia Locală Braşov, este vorba despre deşeuri şi moloz puse la întâmplare ,depozitările de materiale de construcţii sau îngrădirea acestor şantiere nu a fost făcută conform legislaţiei.

Echipajele de rutieră de la Poliţia Locală au aplicat, cu această ocazie, sancţiuni pentru depăşirea tonajului admis pe anumite tronsoane de drum sau lipsa permiselor de liberă trecere pentru căile de drum pe care au fost surprinşi şoferi c transportau materiale de construcţii către şantiere.
Au fost sancţionaţi patru şoferi pentru lipsa L.T.-urilor şi au fost aplicate alte şase sancţiuni la Codul Rutier.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.