Razbunare prin motiune de cenzura?

Razbunare prin motiune de cenzura?

0 153

Si de ce nu. Ar fi ceva normal, chiar daca titlul pare aspru. Dar cand inghiti galusti fierbinti aruncate intr-o doara pana e gata sa te ia gaia, este normal sa ripostezi.
Astfel, pesedistul Duvaz afirma ca PSD ar putea sprijini o motiune PNL impotriva Guvernului Boc II.
Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a afirmat, intr-o emisiune televizata, ca PSD ia in considerare sprijinirea motiunii de cenzura initiate de liberali impotriva Guvernului Boc II, fapt ce ar duce la caderea Cabinetului. Cu toate acestea, Bogdan Niculescu-Duvaz s-a eschivat de la un raspuns ferm privind sustinerea demersului liberalilor.
„Eu cred ca da, ca trebuie chibzuit foarte limpede, trebuie vorbit cu colegii nostri din Opozitie”.
De asemenea, senatorul PNL Teodor Melescanu a afirmat ca „totul depinde de PSD”, atunci cand a fost intrebat daca actualul Guvern rezistã 45 de zile. In contextul in care motiunea ar fi depusa luni si ar fi sprijinita de PSD, Guvernul Boc II ar cadea in aceeasi zi.
„Deci daca luni depunem motiunea de cenzura, rezista (Guvernul Boc II, n. a.) exact pana luni, adica pana poimaine. Daca PSD continua acest joc tulbure, evident ca motiunea nu va trece”, a spus Melescanu.
Crin Antonescu spunea joi ca modul de impartire a portofoliilor cu titlu de interimat va face obiectul unei motiuni de cenzura din partea liberalilor. Mai ales ca acum Guvernul nu are majoritate parlamentara.
Sa ne amintim ca PNL a anuntat joi ca va initia si va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului actual, Boc II sau Basescu II, un guvern fara legitimitate si sprijin parlamentar, total nereprezentativ, care este responsabil de distrugerea, in noua luni, a tot ceea ce Romania acumulase in ultimii 10 ani. Mai mult, presedintele liberal, Crin Antonescu, a cerut PSD-ului sustinerea motiunii.
Si de data aceasta nu vad de ce PSD-ul ar mai circula cu frana trasa, cand Basescu a dansat la Cluj, pe 1 octombrie, pe cadavrele imaginare ale social-democratilor. Pacat ca acestia au iesit atat de tarziu din imbecila coalitie, cu toate ca nici acuma nu ar fi prea tarziu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.