Războiul ultimului Crăciun: suntem pe cale să câștigăm această Înfruntare

Războiul ultimului Crăciun: suntem pe cale să câștigăm această Înfruntare

0 90

„Companiile farmaceutice sunt aproape la fel de interesate de sănătatea publică cum este industria de armament de pacea mondială.”

Anul 2022 va fi unul decisiv pentru soarta războiului care îi opune pe teroriștii globaliști, care folosesc pandemia ca pretext pentru a controla lumea, și luptătorii pentru libertate. De Crăciun, dr. Vernon Coleman lansează un manifest și o chemare la luptă, al cărei text l-am tradus integral pentru ActiveNews. Titlul și intertitlurile îmi aparțin.
Dr Vernon Coleman: We Are Winning The War! Acesta este al 300-lea video al meu și este o ediție specială de Crăciun și Anul Nou: voi privi restrospectiv la ultimii doi ani și voi face predicții în legătură cu anul viitor și cu planurile inamicului pentru 2022. Am avertizat încă de acum șase luni că, indiferent ce s-ar întâmpla, ei vor dori să introducă și mai multe restricții. Am spus mereu că acestea vor deveni și mai grele după Crăciun, când ne vom simți deprimați la sfârșitul sărbătorilor. Într-o Psy-Op – asta este ceea ce se petrece acum – dorești să-ți lovești cu cea mai mare forță inamicul (adică pe noi) atunci când este mai vulnerabil. Sunt puține motive de sărbătorit. Locurile de muncă sunt amenințate. Așa cum am prognozat de mult, taxele ipotecare și inflația vor crește în continuare. Minciunile și demența continuă; înșelătoriile și amenințările sunt la fel de fragile ca un castel din cărți de joc. Și la fel de vulnerabile. Sunt din ce în ce mai disperați – un semn că suntem pe cale să câștigăm acest război. Dovezile care demonstrează frauda COVID-19 se adună mereu. Iar responsabililor acestei lovituri de stat le este tot mai greu să ascundă adevărul. Și tot mai mulți oameni se trezesc – și rămân treji.

Pandemia vaccinaților
Guvernanții spun că paturile din spitaluri sunt ocupate de persoane infectate cu COVID. Se fac că uită că iarna este ceva obișnuit ca 30% din paturile de spital să fie ocupate de persoane gripate. Acest lucru face ca gripa obișnuită să fie de șase ori mai periculoasă decât COVID. Cred că doar una sau două persoane au murit din cauza Omicron. Mă îndoiesc că era vorba de persoane fără comorbidități grave. Cifre recente date publicității de guvernul britanic arată că nu este adevărat că doar cinci milioane de persoane nu au primit prima doză de vaccin.
Cifra reală este de 23,5 milioane, ceea ce înseamnă că s-au vaccinat mai puțin de două treimi din populație. Un studiu publicat în European Journal of Epidemiology confirmă că creșterea numărului cazurilor de COVID-19 nu are absolut nici o legătură cu nivelurile de vaccinare.
Studiul a fost realizat în 68 de țări din întreaga lume. Datele arată că zonele unde au fost vaccinate multe persoane continuă să aibă numeroase cazuri de COVID. Într-adevăr, se pare că zonele unde există un procentaj mai ridicat de indivizi vaccinați au și cele mai multe cazuri de COVID-19 la un milion de locuitori.
Concluzia este că persoanele care se vaccinează răspândesc COVID-ul. Iată încă o dovadă a pericolului pe care îl reprezintă vaccinurile COVID. În Italia, guvernul a fost nevoit să înceapă să angajeze medici nevaccinați pentru a putea menține pe picioare sistemul de sănătate. În Marea Britanie, guvernul renunță la concedierea medicilor nevaccinați începând cu aprilie 2022.

Să nu uităm!
Inamicul pierde controlul războiului, iar aceasta înseamnă că noi câștigăm. Trebuie să nu cedăm în chestiunile importante – să ignorăm obligativitatea vaccinurilor și a măștilor. Vom câștiga războiul, nu cu ajutorul avocaților – care se luptă cu o justiție coruptă și cu o presă care nu va anunța știrea nici măcar dacă vor câștiga – ci ignorându-le regulile și sfaturile, răspândind informațiile din gură în gură, răspândind fluturași și trimițând video-uri și articole celor care sunt atât de înspăimântați încât cred minciunile guvernelor lor. Nu trebuie să-i uităm pe parlamentarii care au votat introducerea pașapoartelor de vaccinare (dezbinând astfel țara), vaccinurile obligatorii pentru lucrătorii din sistemul de sănătate (de ce nu este considerat acest lucru o agresiune?) și obligativitatea măștilor, când oricine are mai mult de doi neuroni știe că ele fac mai mult rău decât bine și sunt pur decorative. Și nu ar trebui să uităm niciodată vedetele care s-au pronunțat în favoarea tiraniei – cineva ar trebui să facă o listă a lor. Cu toții au creierul răsturnat cu fundul în sus sau cu conexiunile greșite. Ce naiba știu membrii familiei regale britanice despre prețul peștelui? Poate că se pricep să-și deschidă șifonierele, dar doar atât. Prin contrast, avem discursul emoționant al arhiepiscopului Carlo Maria Viganò. O persoană mult mai nobilă decât arhiepiscopul englez de Canterbury, care, în opinia mea, este un om malefic: complet ignorant și idiot pe deasupra.

Banda maleficilor – fasciștii stau la masă cu comuniștii
În săptămâna aceasta, voi încerca să rezum ce s-a petrecut de când a început această nebunie. Această operațiune modernă de cucerire a lumii a început cu adevărat, așa cum majoritatea dintre voi o știu, în anii 1960, când un grup de indivizi malefici s-a asociat și a convenit că lumea este suprapopulată și că dacă nu reduc numărul populației la un nivel înregistrat ultima oară la jumătatea secolului al XVII-lea, în curând nu vor mai exista suficiente bomboane și pudding de Crăciun pentru toată lumea. Unele dintre persoanele care au hotărât asta erau foarte bogate.
Un domn Rothschild, un domn Rockfeller și alți câțiva bancheri. Iar unii dintre conspiratori lucrau pentru o mare gașcă internațională de stânga numită Organizația Națiunilor Unite. Pare să fie un amestec ciudat de bancheri capitaliști și de birocrați comuniști, dar nu trebuie să uitați că nu există diferențe semnificative între fascism și comunism, așa că se înțeleg excelent.
La masă, probabil au mâncat salată de alge și caviar și au băut ceva cu multe bule înăuntru. Suc pentru comuniști și șampanie pentru bancheri. Această stranie adunătură de indivizi malefici a hotărât că au nevoie de ceva care să poată îngrozi populația lumii, pentru a o determina să accepte un guvern mondial totalitar și o populație a lumii redusă. Unii dintre tipi au sugerat că un război zdravăn nu ar fi o idee rea.
Războaiele au fost dintotdeauna populare printre despoți. Oferă ocazia de a adopta multe legi noi și au ca efect secundar posibilitatea ca o mare parte din populație să fie ucisă. Totuși au decis că războiul nu e cea mai bună idee. Pe de o parte,  controlarea unui război este întotdeauna o chestiune delicată. Există întotdeauna riscul ca un general nebun să uite cine a făcut regulile. În plus, războaiele au tendința de a se sfârși fără a ucide suficient de mulți oameni. Ei aveau nevoie de o amenințare pe care să o poată folosi pentru a îngrozi viața tuturor ființelor din lumea întreagă.

Încălzirea globală – sentimentul global al vinovăției
Și au venit cu încălzirea globală. Nu era o idee nouă, ea exista de generații, dar conținea tot ce aveau nevoie. Și era o modalitate de a face în așa fel încât oamenii să se simtă într-atât de vinovați încât să execute tot ce li se cere.
Încălzirea climatică a oferit maleficilor – bancherii, ONU și o mână de politicieni, clerici și miliardari care au fost recrutați – o ocazie de a schimba totul. Și de a face ca aceste schimbări să devină permanente.
O scuză pentru a promova o grămadă de legi care în mod normal nu ar fi fost niciodată acceptate. Și o șansă de a terifia oamenii din lumea întreagă până într-atât încât să facă tot ce li s-ar cere – și, pe deasupra, să o facă de bună voie și cu entuziasm.

Gabriela Economico, MSW on LinkedIn: Dr Vernon Coleman – “Studies suggest  that 20% of Children with Myocarditis

Un balon de încercare numit Reciclare
Și-au testat planul introducând un concept numit Reciclare. Au spus tuturor că lumea duce lipsă de cutii de floricele și de cartoane de iaurt și că penuriile viitoare pot fi evitate numai dacă toată lumea își sortează deșeurile în tot felul de cutii și de saci diferiți în fiecare săptămână. Evident, toate astea nu au fost concepute decât ca un exercițiu pentru a-i forța pe oameni să se supună și să se conformeze. Cutiile, borcanele și alte deșeuri pe care oamenii pierdeau timpul să le sorteze erau pur și simplu duse apoi într-o țară mai săracă unde erau arse sau aruncate în stradă. Persoanele cele mai dornice să se supună decretelor privin reciclarea sunt aceleași care acum poartă mască și se vaccinează entuziast cu toate dozele.

Manipularea meteo
Deși escrocheria cu încălzirea globală și cu absurditatea reciclării s-a dovedit în mod clar că funcționează bine, gașca de malefici a decis totuși că ar face mai bine dacă i-ar modifica numele în schimbare climatică, deoarece încălzirea climatică nu reușea să explice prea bine furtunile și frigul. Dacă numeau „schimbare climatică” amenințarea creată de om, atunci ei puteau arunca vina pentru orice element meteorologic neobișnuit. Puteau învinui oamenii pentru o furtună, un incendiu, un val de căldură sau un tsunami. Au început să manipuleze buletinele meteorologice și să dea nume brizelor și altor elemente ale vremii, astfel încât oamenii să le ia pe toate foarte în serios. Încă de la începutul acestei saga au decis însă că aveau nevoie și de altceva pentru a mai condimenta puțin lucrurile. Escrocheria încălzirii globale era bună pe termen lung, însă nu era suficient de înspăimântătoare. Aveau nevoie de o amenințare cu care să poată îngrozi pe oricine să facă exact ce i se cere. Au decis că un soi de pandemie ar fi perfectă,

Hitchcock și COVID-ul
Au început cu SIDA, însă nu a funcționat prea bine, așa că au încercat cu diverse tipuri de gripă, perfecționându-și planul cu fiecare nouă amenințare. La sfârșitul lui 2019, maleficii erau disperați. Unii dintre capii conspirației perverse nu întinereau. Și aveau nevoie să grăbească puțin lucrurile pentru a putea realiza Marea Resetare și Noua Ordine Mondială, să își aroge ei înșiși rolul de guvern mondial al noii lumi și să-și convertească puterea în miliarde și miliarde de dolari pentru ei înșiși. Așa că au decis să folosească o gripă obișnuită din acea iarnă ca pe o amenințare majoră la adresa întregii omeniri. Hitchcock ar fi numit-o McGuffin – motivul ușor absurd dar superficial credibil a tot ceea ce urma să vină. Au inventat niște prostioare puerile despre lilieci și un laborator din China și au angajat fără îndoială pe cel mai mai incompetent prezicător din istorie (Neil Ferguson) pentru a veni cu niște previziuni terifiante pentru întreaga populație a lumii. Acesta le-a făcut cu emfază, emițând prognoze uimitor de absurde care nu aveau absolut nici un sens pentru oricine le examina mai îndeaproape.

Profeții Apocalipsei și Poliția Adevărului
Aceste prognoze demente au dominat gândirea în lumea întreagă și au fost reproduse până la îngrețoșare în presă. Erau clar absurde și am realizat un video în care le-am numit „escrocheria coronavirus”. Pentru acel video care a devenit viral și a lansat ideea că totul este o farsă am fost imediat demonizat și etichetat ca mincinos de Wikipedia, enciclopedia coruptă a minciunilor, și de Google, motorul de căutare care a descoperit cât este de profitabil să fii malefic.
Oricine spune adevărul este discreditat ca adept al teoriei conspirației. Mincinoșii au răsturnat sensul limbajului. Este un vechi truc Psy-Op. Editorii Wikipedia și Google sunt conspiratorii și ei merită disprețul nostru. Sunt atât de vrednici de dispreț încât sunt ridicoli.
Am fost interzis pe rețelele sociale și trecutul meu a fost anihilat și înlocuit cu o adunătură de minciuni. Întâmplător, a apărut de curând pe rețelele sociale un nou val de calomnii bazate pe minciuni. Prin prezenta îi avertizez pe cei care m-au calomniat că ar face bine să își modifice postările cât mai grabnic dacă nu vor să ajungă să-și piardă casele, mașinile și garderoba. În acest moment, se dovedește că planul lor este foarte aproape să eșueze.

Dai un ban dar ai o pandemie!
În martie 2020, un grup de oameni de știință însărcinat să consilieze guvernul britanic a analizat cu atenție această amenințare și a stabilit că nu este mai periculoasă decât gripa sezonieră. Așa că au clasificat-o oficial ca având un risc redus. Dovada se află pe site-urile mele.
Dacă maleficii nu ar fi avut prevederea de a cumpăra presa mainstream din toată lumea, ar fi fost un dezastru. Pandemia s-ar fi încheiat a doua zi. Însă canalele de știri și ziarele au ignorat concluzia experților, potrivit căreia COVID-19 nu era altceva decât o versiune exagerat de  promovată și rebotezată a gripei, și au aclamat cu obediență atunci când guvernele au anunțat că își arogau noi puteri masive pentru a face față acestei amenințări. Evident, presa a fost cumpărată cu sume uriașe din banii contribuabililor.
În opinia mea, nu există nici măcar un singur ziar, revistă, canal de televiziune sau de radio de mare audiență care să fie onest și de partea publicului. Eliminarea acestui adevăr simplu, împreună cu suprimarea tuturor faptelor, refuzul dezbaterilor și demonizarea mea și a altora care rostesc adevărul mi-au dovedit fără umbră de îndoială că era vorba de o colosală escrocherie. Niciodată în istorie unor oameni de știință nu li s-a interzis să dezbată o problemă științifică. Politica declarată a BBC a fost de a nu permite nimănui să pună în discuție vaccinarea în masă. Aceasta este pur și simplu propagandă.

Închisoarea ca salvare
În mod miraculos, guvernul britanic a reușit să elaboreze un plan de 360 de pagini în circa 20 de minute. Asta dacă nu cumva avea planul pregătit dinainte într-un sertar, așteptând exact un astfel de pandemie. Noul plan, care semăna frapant cu celelalte planuri descoperite în sertare de guvernele din lumea întreagă, a suprimat prostioare precum libertatea și democrația și le-a înlocuit cu un regim totalitar, beneficiind de puteri mai mari decât a avut Stalin la vremea lui.
Planul care trebuia să ne salveze pe noi toți de o boală care, evident din greșeală, fusese catalogată ca mai puțin periculoasă decât gripa, cuprindea adoptarea de lockdown-uri mondiale sanitare inutile. Drept urmare, oamenii au fost făcuți prizonieri în casele lor, bătrânii au fost împiedicați să își vadă apropiații, școlile au fost închise, serviciile guvernamentale esențiale au fost închise, iar spitalele și cabinetele de medicină generală au oferit servicii considerabil reduse. Printr-o discriminare fără precedent și flagrantă, un mare număr de persoane vârstnice s-au văzut efectiv refuzate de la asigurarea serviciilor medicale, iar un program de genocid deliberat a fost adoptat în aziluri și casele de bătrâni.
S-a dovedit rapid că izolarea – o tehnică de tortură concepută  de CIA și folosită înainte în închisori – nu folosește la nimic pentru a împiedica răspândirea infecției și că, în realitate, distruge sistemul imunitar a milioane de persoane și încetinește sau oprește dezvoltarea imunității. Era de asemenea clar că lockdown-urile vor duce la moartea a milioane de oameni.
În țările dezvoltate, lockdown-urile și serviciile medicale închise au provocat lungirea listelor de așteptare pentru analize și tratamente esențiale, astfel încât milioane de persoane au fost condamnate la moarte fără a fi niciodată diagnosticate sau tratate. Acest lucru a fost salutat de un sistem medical care a anunțat mai târziu că reducerea diagnosticărilor și a tratamentelor contribuie la salvarea noastră de încălzirea climatică. În țările în curs de dezvoltare, izolările au provocat o foamete masivă care a afectat sute de milioane de persoane.

Fabricanții de mituri
Toate aceste catastrofe au fost ignorate complet de lumea întreagă, inclusiv de manifestanții Black Lives Matter (prea ocupați să îi convingă pe polițiști și pe sportivi să îngenuncheze, însă doar cu un picior, în stilul celor care odinioară veneau cu o jalbă în fața suveranului, și să dărâme statuile eroilor albi demul uitați) pentru a-și face griji de soarta negrilor care mor de foame în Africa.
Guvernele și consilierii lor medicali le-au spus cetățenilor că pot ieși din casă pentru cumpărarea de articole alimentare sau alte produse esențiale aprobate dar nespecificate, însă că nu au dreptul să-și cumpere ciorapi, ciocolată, lenjerie intimă sau articole de toaletă. Bărbați și femei de vârstă medie care trăiesc înt-un lux orbitor pe banii noștri au decis că acestea reprezintă un lux. Cetățenilor li s-a mai spus de asemenea că trebuie să stea la un metru și jumătate de toată lumea.
Nu exista nici un motiv logic pentru asta, deoarece tusea sau strănutul, singurele mijloace prin care virusul gripei se transmite, îl pot răspândi pe acesta până la opt metri distanță. S-a considerat totuși că obligându-i pe oameni să stea la opt metri distanță unul de altul, deși mai rezonabil din punct de vedere științific, ar fi fost imposibil în autobuze și magazine. Presa de mare audiență a promovat o mulțime de mituri. Printre acestea, să menționăm ideea absurdă că persoanele fără simptome puteau totuși transmite totuși o boală pe care în mod evident nu o aveau, sau ideea că o boală transmisibilă prin tuse sau strănut ar putea cumva să se transmită și prin manipularea banilor. Această ultimă absurditate făcea parte dintr-un plan mai amplu vizând eliminarea banilor lichizi și înlocuirea lor cu bani digitali.

„De ce nu purtați mască?”
Din nefericire, milioane de persoane foarte stupide nu au înțeles asta și au considerat mai interesant și mai futuristic să își poată cumpăra cappucino de dimineață agitând o bucată de carton pe lângă un cititor de carduri. La început, politicienii și consilierii medicali au arătat destul de corect că a purta o mască este inutil, este doar un semn de supunere și că provoacă mai mult rău decât bine.
Se știe că măștile nu opresc virușii să treacă prin ele, însă reduc nivelul de oxigen, cresc nivelul de dioxid de carbon, afectează dezvoltarea mintală la bebeluși și copii, sporește riscul răspândirii cancerului și provoacă cazuri de pneumonie bacteriană. Deodată, însă, acest sfat judicios a fost răsturnat, iar guvernele și consilierii au insistat asupra faptului că purtatul măștii trebuie să fie ceva normal. Nu s-au produs niciodată dovezi în sprijinul acestei indicații, însă milioane de persoane își purtau cu docilitate măștile în tren și autobuz, în magazin și la birou, și chiar în cafenele sau la discotecă. Multe dintre ele au suferit o asemenea spălare a creierului încât deveneau isterici atunci când vedeau o altă ființă umană fără mască. „De ce nu purtați mască?”, m-a întrebat un bărbat zilele trecute. „Nu port mască pentru că știința arată că ea nu funcționează”, i-am răspuns. „Nu împiedică răspândirea infecțiilor, însă știința arată că reduce cantitatea de oxigen inhalat și mărește cantitatea de dioxid de carbon din corpul dumneavoastră. Medicii au arătat că sporește la cel care o poartă riscul unei pneumonii bacteriene sau al unui cancer. S-a dovedit că pot provoca probleme oculare și dentare și că pot cauza grave probleme psihice și de dezvoltare la bebeluși și copii. De aceea, nu port mască. Acum, spuneți-mi dumneavoastră de ce purtați.” Cred că s-a înroșit, însă e greu să spun sigur, pentru că era mascat. Pur și simplu a întors spatele și a fugit – probabil înapoi în adăpostul lui antiaerian subteran, pregătit pentru un atac de pe Marte sau din Ruritania.

Zeii cei buni din Olimpul Pharma
Publicul a fost încurajat să creadă că companiile farmaceutice ne vor salva cu o serie de vaccinuri experimentale foarte rentabile, care nu erau vaccinuri, nici nu erau corect testate, care nu împiedicau oamenii să se infecteze sau să transmită virusul, însă ucideau sau vătămau mai multe persoane decât oricare alt medicament din istorie. Dacă un automobil, un prăjitor de pâine, o marcă de iaurt sau un analgezic ar fi ucis doar o mică parte dintre cei uciși de vaccin, s-ar fi creat un scandal uriaș.
Produsul ar fi fost retras și s-ar fi produs arestări. Însă companiile farmaceutice au fost elogiate. Patronul Pfizer a declarat că, atunci când a intrat într-un restaurant, a fost ovaționat în picioare. Aceste produse periculoase au fost aprobate – ca niște produse experimentale – de agenții care au adesea legături financiare cu companiile farmaceutice înseși.
Agenția de aprobare din Marea Britanie a primit o sumă uriașă de bani de la Bill Gates, un investitor și promotor al unei serii întregi de vaccinuri. Gates, care a fost acuzat de comportament nepotrivit, are legături financiare și cu BBC și The Guardian, unde nimeni nu pare interesat de trecutul său sau de legătura presupusă cu Epstein, care potrivit New York Times s-ar fi produs după condamnarea lui Epstein. Mulți consideră că Organizația Mondială a Sănătății a devenit moșia sa personală. După cum spunea un eurodeputat german: „Companiile farmaceutice sunt aproape la fel de interesate de sănătatea publică cum este industria de armament de pacea mondială.

Interzicerea Adevărului
La sfârșitul lui 2020 a devenit clar că întregul plan se baza pe propagandă, pe folosirea presei pentru a răspândi minciuni și pe dezinformare. Se pare că proiecțiile matematice au fost măsluite pentru a corespunde exigențelor escrocilor care puseseră la cale cel mai mare tun din istorie. Marile rețele de internet interziceau pe oricine îndrăznea să răspândească adevărul. YouTube a suprimat zeci de video-uri ale mele – doar pentru că conțineau un adevăr inacceptabil.
Au interzis un mare număr de video-uri – 14 sau 15 într-o zi – însă nu au putut găsi nici măcat o singură inexactitate. Încă mai am canalul pe YouTube, dar nu l-am mai folosit de o grămadă de vreme, deoarece, chiar și dacă aș posta ceva ce nu are nici o legătură cu COVID-ul, ar retrage o mulțime de video-uri din ultimul an.
Îmi este interzis să discut pe YouTube despre COVID sau are legătură cu el. Alții o pot face, însă eu sunt interzis, deoarece adevărul este considerat prea periculos pentru utilizatorii YouTube. Fără nici un pic de ironie mi-au scris zilele trecute că cel mai populat video al meu din toate timpurile pe YouTube era cel cu titlul „Coronavirus: De ce YouTube mi-a interzis video-ul”.
Va urma

Sursa: activenews.ro
Traducere: Adrian Pătrușcă

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.