Războiul budoarelor celor două femeiuști brașovene, Țuțuianu și Boghiu, continuă pe facebook

Războiul budoarelor celor două femeiuști brașovene, Țuțuianu și Boghiu, continuă pe facebook

0 44

Harnicul viceprimar al Brașovului, Flavia Boghiu, a lansat programul Cornul și Laptele pentru prima data sub egida Primăriei Brașov, după sincopele înregistrate în urma desfășurării acestui program sub Consiliul Județean. Evident că femeia de afaceri, Melinda Țuțuianu, nebăgată în seamă de Coliban și Boghiu, după sprijinul relevant pe care l-a dat în campanie electorală useriștilor brașoveni, cu care ea încă rezonează plenar, i-a găsit imediat fisuri în program. Și s-a apucat bineînțeles să deverseze pe facebook lături antiflavistice, pentru a-și mai răcori vanitatea exacerbată. Dar să evocăm contrele matroanelor brașovene:
„Este primul an când acest program se derulează sub tutela Primăriei Municipiului Brașov, iar caietul de sarcini, în baza căruia se vor alege furnizorii, pune accentul în primul rând pe calitate…
Programul se adresează grădinițelor de stat și cele particulare acreditate și școlilor de stat și private, în ciclul primar și cel gimnazial. Produsele care se vor acorda gratuit sunt cornuri, lapte și mere, câte două zile pe săptămână, biscuiți uscați, câte trei zile pe săptămână, și iaurt, o zi pe săptămână…
“ a postat triumfător Flavia Boghiu.
,,Sa ne uitam cat de bine s-a descurcat d-na Boghiu (zice Melinda n.n.):
1. In data de 13.09.2021, Primaria Brasov a incheiat un contract cu firma Cosys Computers Systems SRL din Sf.Gheorghe, Jud.Covasna (de unde provine si ea) pentru suma de 13.200.- ron fara tva, obiectul contractului fiind prestarea de servicii pentru o aplicatie informatica pentru gestionarea Programului „Lapte-Corn – Fructe”.
Aici l-as cita pe primarul Allen Coliban… „
Ce faceti doamna? Puneti caruta in fata boilor? (sic! până mai adineauri voia să-l suspende, acum îl citează? N.n.)
2. Contractul a intrat in vigoare din 13.09.2021. pentru care Primaria Brasov este obligata sa plateasca abonamentul lunar.
Si uite cum fara lapte, banii aluneca pe ulei din primarie.
3.Dupa cum stim, atat gradinitele cat si scolile si-au deschis portile chiar in data de 13.09.2021.
Ce a facut Viceprimarul Boghiu ? Asa cum suntem obisnuiti, mare tam-tam pe facebook cu realizari inexistente!
4.Tot in acest timp copiii din Municipiul Brasov au ramas fara Lapte-Corn-Fructe!(sic! De-aia nu mai poate Melinda, de copiii Brașovului! N.n.)
a postat vindicativă Melinda Țuțuianu.
Într-adevăr, iadul nu are furii precum o femeie desconsiderată, precum Melinda.
O soluție ar fi pentru Coliban să-i dea odată ce i-a promis în campania electorală Țuțuiencei, chiar măcar numai atenție, pentru a încheia odată cu bălăcăreala asta publică dezgustătoare.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.