Ravagii in zonele de picnic din Brasov

Ravagii in zonele de picnic din Brasov

0 542

Foisoarele pe care Primaria le-a amenajat acum cativa ani arata jalnic. Pe unele le-a daramat vantul, pe altele le-au deteriorat intemperiile. Cel mai grav este ca din multe lipsesc bucati dupa ce grataragiii care petrec toata vara la picnic in zona le-au pus pe foc ca sa aiba jar pentru gratare

Foisoarele pe care Primaria le-a amenajat acum cativa ani arata jalnic. Pe unele le-a daramat vantul, pe altele le-au deteriorat intemperiile. Cel mai grav este ca din multe lipsesc bucati dupa ce grataragiii care petrec toata vara la picnic in zona le-au pus pe foc ca sa aiba jar pentru gratare.
Foarte multe foisoare sunt deteriorate si stau sa cada la o rafala mai puternica de vant. Altele au fost puse deja la pamant de vant sau de zapada.
Cu stalpii de sustinere putreziti, casutele care mai stau in picioare sunt un pericol pentru amatorii de iarba verde.lac noua3
Dupa ca au cazut la pamant, multe dintre foisoare au sfarsit taiate de topor si puse foc de amatorii de mititei si carne fripta pe gratar.
Pentru ca vremea s-a incalzit si primavara bate la usa, tot mai multi brasoveni merg in zonele de picnic pentru a face gratare.
Angajatii Primariei ies si ei de maine in parcuri si zonele de agrement pentru a repara elementele de mobilier stricate.
Probleme cu foisoarele sunt si la Iepure sau la Pietrele lui Solomon, insa cea mai grava situatie este cea de la Lacul din cartierul Noua.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.