RATBV S.A. oferă patru invitații duble la teatru

RATBV S.A. oferă patru invitații duble la teatru

0 183

RATBV S.A. oferă joi, 27 iunie 2019, patru invitații duble în mod gratuit la un spectacol ce va avea loc pe scena Teatrului Dramatic ,,Sică Alexandrescu” Brașov.
Cele patru invitații pentru câte două persoane sunt oferite pentru cei ce vor să vadă spectacolul ,,Un cuplu ciudat” – de Neil Simon, spectacol ce se va juca vineri, 28 iunie a.c., de la orele 19.00. De fapt, despre acest spectacol am scris și în publicatia noastră 

Conform RATBV S.A. vor fi oferite primelor patru persoane care mâine, în intervalul orar 06.00 – 16.00, vor achiziționa un abonament lunar sau anual de transport RATBV S.A. de la punctul de vânzare situat în stația ,,Complexul Mare”, situat pe Bulevardul Saturn.

 Purtătorul de cuvânt al Regiei, Silviu Ștefan, spune că ,,Clienţii RATBV S.A. care doresc să intre în posesia unuia dintre cele patru pachete de câte două bilete de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori donatorii de sânge”.    

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.