Rata infectărilor coronavirale urcă la Brașov

Rata infectărilor coronavirale urcă la Brașov

0 28

Veștile pentru cei din industria Horeca, fie ei patroni sau salariați, nu sunt încurajatoare la Brașov.
După instituirea din nou a scenariului roșu de către Comitetul Județean al Situațiilor de Urgență, la propunerea DSP, Primăria a luat și ea măsurile pentru implementarea restricțiilor.
Rata a crescut în ultimul week-end de la 3,20 la 3,30 la mia de locuitori, de unde rezultă că trendul infectărilor este în creștere. Peste 1700 de noi îmbolnăviri zilnic fac imposibilă o predicție asupra timpului de revenire la relaxarea generată de scenariul galben.

Situația pentru patronii din sectorul Horeca este cu atât mai dificilă cu cât aceștia și-au refăcut stocurile de materie primă necesare desfășurării activității în interiorul unităților, cu care nu au ce face în acest moment.

Imagini pentru COVID CRESTERE BRASOV

Din partea autorităților în continuare nu se acordă niciun sprijin pentru această industrie, aflată în pragul colapsului complet.Și în jurul Brașovului a crescut incidența infectării cu COVID-19, la Prejmer, Sînpetru, Cristian, Hălchiu, Predeal, existând o legătură între circulația cu mijloacele transportului în comun în zona metropolitană și creșterea incidenței ratei de infectare.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.